previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

BISERICILE DIN ROMÂNIA AU PRIMIT INTERDICȚIE TOTALĂ DE A MAI EFECTUA SLUJBE ȘI ORICE ALTĂ ACTIVITATE ÎN SPAȚIU ÎNCHIS DIN CAUZA PERICOLULUI CORONAVIRUSULUI SARS-COV-2

CORONAVIRUSUL SARS-COV-2

În ziua de 17 martie 2020, ministrul afacerilor interne, domnul Marcel Vela, a anunțat într-o conferință de presă că s-a decis prin Ordonanță Militară ca toate Bisericile să suspende orice slujbă (serviciu de închinare) și orice altă activitate derulată în spațiul închis (spațiul interior) al clădirii oricărui locaș de cult aflat pe teritoriul României. Măsura nu a fost luată doar pentru Biserici ci și pentru toate activitățile culturale, științifice, artistice, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear şi de îngrijire personală realizate în spaţii închise.

De asemenea, ministrul Vela a mai precizat că “se interzice organizarea şi desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane, în spaţii deschise. Organizatorii evenimentelor în spaţii deschise ce presupun participarea a maximum 100 de persoane sunt obligaţi să dispună măsuri care să asigure distanţa de MINIMUM 1 METRU între participanţi”.

S-a mai hotărât suspendarea activităților de servire și consum a produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice, în baruri, restaurante, hoteluri și cafenele.

BISERICA NU ESTE O CLADIRE CI O ZIDIRE DUHOVNICEASCA ALCATUITA DIN ADEVARATII CREDINCIOSI

ORDONANTA MILITARA NR.1-2020 MASURI DE PRIMA URGENTA PARTEA I

ORDONANTA MILITARA NR.1-2020 MASURI DE PRIMA URGENTA PARTEA II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!