PARIUL LUI PASCAL
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

BISERICA CREȘTINĂ DUPĂ EVANGHELIE A RECLAMAT SENATUL ROMÂNIEI PENTRU DISCRIMINARE

Virgil Achihai - Presedintele Uniunii Bisericilor Crestine dupa Evanghelie din Romania
Virgil Achihai – Președintele Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România
Președintele Alianței Evanghelice din România

Către CONSILIUL NAȚIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII

În calitate de președinte al Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie,
sesisez CNCD cu privire la un act discriminatoriu ce s-a consumat cu ocazia aniversării a 150 ani de la înființarea Senatului și anume, invitarea doar a conducătorilor Bisericii Ortodoxe și Bisericii Romano-Catolice.

În conformitate cu Legea Cultelor 489/2006, articolul 9, alineatul 2,
“Cultele sunt egale în fața legii și a autorităților publice. Statul, prin autoritățile sale, nu va promova și nu va favoriza acordarea de privilegii sau crearea de discriminări față de vreun cult.”

Aceeași lege, articolul 7, alineatul 2, prevede următoarele :

“Statul Român recunoaște rolul important al Bisericii Ortodoxe Române și al celorlalte Biserici și culte recunoscute în istoria națională a României și în viața societății românești.”

La acest eveniment, considerăm că Senatul AR FI TREBUIT SĂ INVITE, în conformitate cu prevederile legale, PE TOȚI conducătorii cultelor din România și nu doar pe unii, creând astfel o situație cu implicații evidente de discriminare.

În concluzie, sesizez CNCD cu privire la discriminarea pe care conducerea Senatului a înfăptuit-o cu ocazia aniversării a 150 ani de existență a instituției prin neinvitarea conducătorilor tuturor cultelor recunoscute.

Cu considerație,
Virgil Achihai

SURSA :

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE A RECLAMAT SENATUL ROMANIEI PENTRU DISCRIMINARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!