previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

BEN CARSON – CEL MAI BUN NEUROCHIRURG PEDIATRU AMERICAN

Poate că unii dintre voi aţi văzut un film excelent numit GIFTED HANDS (MÂINI ÎNZESTRATE) adică povestea unui copil de culoare care s-a născut şi a crescut într-o sărăcie cumplită, fără tată, cu o mamă care a făcut nişte sacrificii supraomeneşti ca să-şi crească singură cei doi băieţi. Veţi observa cum un copil sărman (care aparent n-avea nicio şansă) a ajuns cel mai mare neurochirurg pediatru al Americii sau poate chiar al lumii…

Dr. Ben Carson nu este doar unul dintre cei mai prestigioşi neurochirurgi (specialist în operaţii pe creier la copii) al lumii dar mai mult, este un gânditor al lumii moderne şi viitorul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, potrivit Wall Street Journal.

Autor a patru bestsellere, subiect de documentare şi filme artistice, Dr. Ben Carson a fost decorat cu cea mai înaltă distincţie de fostul preşedinte George Bush şi aclamat la scenă deschisă de actualul preşedinte Barack Obama.

În această seară, la ora 21.30, în exclusivitate, la Antena 3, la emisiunea “Sinteza Zilei”, putem să-l urmărim pe Dr. Ben Carson într-un dialog unic cu Mihai Gâdea, despre lume, despre libertate şi despre România.

NU PIERDE EMISIUNEA EXCEPŢIONALĂ DE DISEARĂ LA ANTENA 3, ORA 21.30 !
VEI AVEA OCAZIA SĂ-L CUNOŞTI PE DR. BEN CARSON !

Până la ora 21.30, ai timp să urmăreşti chiar acum filmul GIFTED HANDS (MÂINI ÎNZESTRATE) care ar trebui văzut de toţi românii, vă asigur că merită şi puteţi să-l vizionaţi online mai jos, nu veţi regreta !

Vă doresc O VIZIONARE PLĂCUTĂ !

DISCURS DR. BEN CARSON (SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ) :

17 thoughts on “BEN CARSON – CEL MAI BUN NEUROCHIRURG PEDIATRU AMERICAN”

 • Pot să vă postez nişte melodii frumoase ? 🙂 nu sunt rock sau alte genuri de muzică, sunt melodii cântate la vioară şi sunt foarte relaxante şi frumoase. 😉

  • Raddu, ai spus că-mi trimiţi nişte melodii cântate la vioară, foarte relaxante şi frumoase.
   Iată care sunt concluziile mele după ce am văzut acele videoclipuri muzicale primite de la tine.

   Această tipă recomandată de tine este excentrică şi rebelă, nu mai spun că foloseşte muzica pentru a excela prin mişcări unduitoare ale trupului feminin, la limita vulgarităţii şi chiar a lascivităţii, cu scopul evident de a atrage privirile bărbaţilor şi de a determina proslăvirea / venerarea femeii (lucru care nu trebuie făcut deloc, mai ales că prin femeie a intrat păcatul în omenire şi femeia trebuie să nu uite niciodată acest lucru şi să fie foarte atentă la felul ei de vieţuire pe acest pământ).
   O femeie trebuie să placă doar DOMNULUI şi doar SOŢULUI, nu tuturor bărbaţilor… Deşi muzica este de bună calitate, deşi filmările sunt realizate în natură, deşi peisajele sunt deosebite, nu pot fi de acord cu maimuţărelile şi figurile / fiţele acestei “soliste” care se vede clar că n-are absolut nimic în comun cu credinţa în Dumnezeu şi cu ceea ce înseamnă a fi creştin, urmaş al lui Hristos. Ori suntem creştini, ori nu suntem deloc, nu există cale de mijloc!

   Sper că nu te superi că nu pot să promovez asemenea materiale video pe un blog creştin evanghelic SERIOS, aici nu există loc pentru asemenea personaje care SE PROSLĂVESC PE SINE în loc să-L onoreze şi să-L glorifice pe Dumnezeu prin comportamentul şi viaţa lor.

   Rămân deschis faţă de tine şi aştept să-mi trimiţi materiale deosebite dar ai mare grijă şi fii foarte atent ca să fie acceptabile pentru un blog creştin evanghelic serios, ca să pot să ţi le aprob fără ezitare şi fără probleme.

   De asemenea, pentru a nu avea caracter de off-topic,
   trimite-mi videoclipurile muzicale pe care le consideri deosebite, postând comentarii pe pagina web special concepută de mine în acest sens :

   https://www.tomisthecat.ro/muzica-pentru-sufletul-tau/

   Încă o dată te rog ca muzica pe care mi-o trimiţi să fie PENTRU SUFLET, nu pentru stârnirea poftelor carnale, nu pentru atragerea privirilor bărbaţilor, nu pentru îndepărtarea omului de Dumnezeu, nu pentru alunecarea spre depravare şi păcat.

   Îţi mulţumesc că ai înţeles rugămintea mea şi sper că vei respecta cu adevărat litera şi spiritul acestui blog creştin evanghelic.

   O zi binecuvântată!

   • Nu vă supăraţi că vă contrazic dar nu aveţi în totalitate dreptate, eu nu cred că foloseşte mişcări provocatoare pentru aşa ceva, eu consider că ei îi place să combine baletul cu muzica, nu cred că scopul ei e să atragă bărbaţii, mai ales că nu apare nici un bărbat în videoclip.

    • Dacă nu apare niciun bărbat în videoclipurile ei, nu înseamnă că, în mod automat, ea este o fată serioasă, cu mult bun simţ. Eu am văzut cu ochii mei “schemele” ei (“mişcări de balet”) care sunt sigur că sunt extrem de apreciate în lumea fără Hristos şi fără Dumnezeu, dar nu aici pe un blog creştin evanghelic serios. Dacă ai fi un slujitor al Bisericii şi mai ales dacă ai fi blogger evanghelic, ai privi şi tu lucrurile din alt unghi şi n-ai mai fi atât de fascinat de “baletul” acestei fete care în loc să se concentreze pe muzică şi mai ales pe vioară, alunecă pe o pantă care n-are absolut nimic în comun cu viaţa de creştin.
     A fi creştin înseamnă cu totul şi cu totul altceva…

     Dacă se limita doar la muzică (la vioară) şi dacă videoclipurile ei nu conţineau acel gen de “balet”, fii sigur că ar fi existat şanse mult mai mari ca să o promovez pe blogul meu.

   • Şi vă rog frumos să nu vă enervaţi sau să vă supăraţi că revin la subiectul cu muzica dar nu genul acela de mişcări sunt folosite în melodii pentru a atrage priviri şi când m-am referit la balet, m-am referit la sensul original al cuvântului adică dansurile acelea care se practică pentru concursuri de ski-artistic şi cu siguranţă aţi mai auzit şi de balet şi în filme. Am văzut şi auzit tot felul de melodii şi pot să spun cu certitudine şi mai mult ca sigur că mişcările folosite în videoclip nu sunt provocatoare cum susţineţi dumneavoastră şi ca să vă dovedesc, vă spun că mişcările folosite pentru a provoca bărbaţii şi pentru a le atrage privirile, sunt cele din piept şi posterior.

    • Raddu, eu nu mă enervez chiar atât de uşor dar există totuşi şi situaţii când mă revolt în sufletul meu, atunci când văd necurăţie şi păcat, “mi se întărâtă duhul în mine” la vederea unor lucruri care nu sunt plăcute lui Dumnezeu (cam asta simţea Sf. Apostol Pavel, vezi Faptele Apostolilor 17:16) :

     “Pe când îi aştepta Pavel în Atena, I SE ÎNTĂRÂTA DUHUL la vederea acestei cetăţi pline de idoli.”

     Oricum eu am făcut o excepţie foarte rară cu tine, lansându-mă într-o discuţie care nu este altceva decât un OFF-TOPIC, adică un subiect care n-are absolut nicio legătură cu tema acestui articol intitulat “BEN CARSON – CEL MAI BUN NEUROCHIRURG PEDIATRU AMERICAN – DISEARĂ LA ANTENA 3”.

     Dacă vei citi Regulamentul acestui blog (sunt sigur că nu l-ai citit sau nici măcar n-ai ştiut că există aşa ceva pe blogul meu) vei vedea că sunt interzise OFF-TOPIC-urile. Cu toate acestea, am vrut să fiu amabil cu tine şi am dorit să dialogăm deşi eu sunt foarte prins şi îţi spun cu toată sinceritatea că nu răspund oricui la comment-uri, deci socoteşte-te un privilegiat.

     Acum îţi voi răspunde la comentariu dar te rog să postezi comentarii legate strict de subiect.
     Nu mi-ai spus niciun cuvânt despre Dr. Ben Carson, nu mi-ai spus dacă ai urmărit emisiunea de aseară în care ai fi putut să-l cunoşti pe acest mare neurochirurg pediatru, nu mi-ai spus dacă ai urmărit online filmul GIFTED HANDS, nu mi-ai spus ce impresie ţi-ai făcut şi ce concluzie ai tras.

     “Mişcările folosite pentru a provoca bărbaţii şi pentru a le atrage privirile, sunt cele din piept şi posterior.”

     Vezi, acum mă provoci (şi nu-mi face nicio plăcere) să intru într-un domeniu delicat şi neplăcut.
     De unde ai mai scos-o şi pe asta că pentru a provoca gânduri necurate în inimile bărbaţilor şi pentru a le stârni poftele carnale se folosesc DOAR mişcările sânilor şi fundului ?!? Vorbeşti serios ??? Eu îţi spun cu toată răspunderea înaintea lui Dumnezeu că NU NUMAI DIN SÂNI ŞI DIN FUND poate o femeie să ispitească un bărbat, să-i trezească toate simţurile trupeşti carnale, etc…

     N-ai observat ce făcea “violonista” recomandată de tine ? Era OK cum se “crăcea” acolo cu vioara în mână ?!? ASTA VREI TU SĂ PROMOVEZ EU AICI PE UN BLOG CREŞTIN EVANGHELIC SERIOS ???

     Ai observat că tipa avea momente când se “arcuia” şi se “unduia” din toate încheieturile trupului ? Ai văzut cum se lăsa foarte tare pe spate (în mod exagerat şi intenţionat) în timp ce (chipurile) “cânta” la vioară ??? NU CREZI CĂ ESTE DE AJUNS ?!? MAI ERA NEVOIE SĂ MAI DEA ŞI DIN SÂNI SAU DIN FUND ??? NU E SUFICIENT ?!?

     Eu cred că ce-am văzut mi-a fost de ajuns, m-am convins că nu muzica şi vioara sunt pasiunea ei, ci ea are alte obiective, este bolnavă de sine, este îndrăgostită de ea însăşi, se crede o frumuseţe rară (şi nici măcar nu este), se crede luna de pe cer, este o tipă excentrică, mândră, fiţoasă, figurantă, rebelă, fără smerenie, fără Hristos şi fără Dumnezeu (dar bineînţeles că dacă aş întreba-o, mi-ar zice că e creştină şi Doamne fereşte, atât mi-ar trebui s-o contrazic)…

     Sper că ai observat care este muzica promovată pe blogul meu, indiferent de stil, importantă este ONORAREA ŞI GLORIFICAREA NUMELUI LUI DUMNEZEU, lucruri despre care acea violonistă n-are habar…

     Aşa cum am mai spus şi în alt comment, sunt sigur sută la sută că această “muziciană” are un mare succes în lumea fără Hristos şi fără Dumnezeu în care trăim, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie prezentată sau apreciată pe un blog creştin evanghelic serios care promovează adevăratele valori.

 • Pot să vă pun o întrebare obişnuită? Ce credeţi despre Părintele Cleopa?

  Eu am citit două cărţi de ale dânsului şi mi-au plăcut foarte mult.

  • Părintele Ilie Cleopa a fost un arhimandrit și stareț ortodox care şi-a închinat viaţa în slujba lui Dumnezeu. Dacă dânsul ar vedea videoclipurile cu “violonista” recomandată de tine, te asigur că s-ar tulbura foarte mult în duhul dumnealui şi te-ar povăţui cu toată dragostea ca să renunţi definitiv la asemenea lucruri pământeşti care nu-L onorează şi nu-L glorifică deloc pe Dumnezeu.

   Mi-ai spus că ai citit două cărţi scrise de acest mare duhovnic ortodox dar (să mă ierţi că sunt cam aspru cu tine pentru că n-am încotro) nu prea se cunoaşte că le-ai citit.
   Dacă învăţăturile sfinte ale părintelui Cleopa s-ar fi lipit de inima ta, nu mi-ai fi recomandat pe blogul meu acea “violonistă” excentrică, rebelă, figurantă şi fiţoasă…

   Îţi recomand şi eu o carte excepţională pe care te rog s-o citeşti neapărat CU O INIMĂ DESCHISĂ, iar apoi să-mi scrii concluziile tale, ce ai înţeles tu din această lucrare de referinţă intitulată CREDINŢA ADEVĂRATĂ :

   https://www.tomisthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton/

   Această carte minunată ar trebui citită de toţi românii.

   LECTURĂ PLĂCUTĂ !

 • Aveţi dreptate, trebuia să mă gândesc înainte să postez acele video-uri. Am să vă urmez sfatul şi am să mă uit la acest neurochirurg deoarece apreciez foarte mult acest tip de oameni care ajută alţi oameni şi am să încerc să găsesc şi subiecte impresionante pentru acest site.

  O zi binecuvântată şi dumneavoastră !

  • Domnul să ne ajute pe fiecare dintre noi să fim atenţi, SĂ VEGHEM ca să nu cădem în păcat, să fugim de poftele şi pornirile stricate ale acestei lumi murdare, să ne păstrăm neprihăniţi şi curaţi înaintea ochilor sfinţeniei lui Dumnezeu. În această lume există multe lucruri care aparent par “nevinovate” şi parcă îţi vine să întrebi “ce rău poate fi în acest lucru ?” sau “cu ce mă poate afecta acest lucru minor în relaţia dintre mine şi Domnul meu ?!?”. Diavolul încearcă să se strecoare în viaţa noastră şi acţionează cu subtilitate ca nu cumva noi să ne dăm seama că de fapt el vrea să ne distrugă relaţia cu Dumnezeu. Diavolul nu atacă întotdeauna brutal sau frontal, ci vine uşor-uşor şi face tot posibilul să ne acapareze treptat, având metode şi tehnici sofisticate / rafinate de a ne manipula, înşela şi subjuga. Adevăratul creştin nu este cel care merge la Biserică de Paşte şi de Crăciun, nu este cel care merge la Biserică în fiecare Duminică, ci este cel care se leapădă de sine însuşi, îşi ia crucea în spate (adică renunţă la EU-l lui şi la nimicurile trecătoare ale acestei lumi) şi Îl urmează cu adevărat pe Domnul Iisus Hristos.

   A FI CREŞTIN nu înseamnă a fi ortodox, baptist, evanghelic, luteran, adventist, tudorist, catolic, etc, ci înseamnă să fii URMAŞ AL LUI HRISTOS, să ai poziţie supraconfesională / supradenominaţională, un statut de COPIL AL LUI DUMNEZEU răscumpărat prin credinţa sinceră în jertfa de la cruce a Domnului nostru Iisus Hristos. A FI CREŞTIN înseamnă să acorzi întâietate Bibliei, Cuvântului lui Dumnezeu şi să aplici în viaţa de zi cu zi învăţătura simplă şi curată a Evangheliei. Aşa să ne ajute Domnul !

 • Am văzut ambele videoclipuri despre domnul doctor neurochirurg Ben Carson şi într-adevăr este un om impresionant în discursul pe care îl ţine spune mult adevăr. Este un om foarte credincios şi merită respectat pentru munca de calitate pe care o face.

  • ok când ai o oră şi 30 minute la dispoziţie, te rog să vezi neapărat acest film !
   Aştept impresiile tale, să-mi zici ce concluzii ai tras, ce ai învăţat din acest film, etc.

   Domnul să te binecuvânteze şi să-ţi dea puterea şi înţelepciunea să mergi pe Calea Sa !

   • Am vizionat filmul şi pot să spun că este un film foarte frumos şi de excelenţă.
    Chiar mi-a plăcut!

    Concluziile:
    1 poţi ajunge unde vrei atât timp cât vrei
    2 nu toată lumea te apreciază indiferent de studii
    3 cu credinţă totul se poate 😀

    • Când mai doreşti să vezi nişte filme deosebite, poţi să intri pe următoarea pagină web :

     https://www.tomisthecat.ro/filme-pentru-sufletul-tau/

     Este posibil ca unele filme să nu funcţioneze întotdeauna din cauza unor defecţiuni care sunt independente de voinţa mea dar eu fac tot posibilul să “repar” URL-urile defecte în aşa fel încât vizitatorii blogului meu să poată să se bucure de aceste filme minunate pe care le recomand cu căldură.

     Dacă îţi place pagina FILME PENTRU SUFLETUL TĂU, nu uita să trimiţi linkul tuturor prietenilor tăi !

     O zi binecuvântată ! VIZIONARE PLĂCUTĂ !

 • Nu aţi mai postat nimic nou de ceva timp…
  Aţi putea crea un articol nou despre învăţământ, mai ales că începe şcoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!