previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ANIMALELE SUNT MAI BUNE ȘI MAI ALTRUISTE DECÂT MULȚI OAMENI

DRAGOSTE ADEVARATA

Sunt pur și simplu stupefiat când văd că de multe ori animalele dau dovadă de mai multă bunătate decât oamenii. Nu credeți că acest lucru e adevărat? Nici eu n-am crezut până n-am văzut aceste imagini absolut incredibile. Un urs poate fi în stare să se gândească la viața unei păsări aflate în pericol de înec și poate să o salveze?!? O pisicuță iubitoare poate fi în stare să meargă pas cu pas împreună cu un câine orb ca să-l călăuzească ori de câte ori acesta are nevoie??? Păi, nu vă supărați dar MULȚI OAMENI NU SUNT ÎN STARE SĂ FACĂ ASEMENEA GESTURI NOBILE!!! Sunt sigur că mulți dintre voi v-ați convins de această tristă realitate.

Trăim într-o lume crudă și egoistă în care fiecare se gândește și acționează doar pentru el și ai lui, eventual dacă se poate, NUMAI PENTRU EL! Am devenit atât de nesimțitori față de cel aflat în suferință dar ne place să ne batem cu pumnul în piept că suntem creștini, ne place să trâmbițăm despre dragoste și bunătate, ne place să facem fapte bune doar ca să fim cât mai bine văzuți de oameni, ne place să părem oameni buni și generoși chiar dacă nu suntem deloc, ne place să-i spunem unui sărman “mă rog pentru tine, Domnul să aibă grijă de tine!” fără să ne implicăm CU ABSOLUT NIMIC CONCRET în a-l ajuta în mod practic pe acel om ca să depășească situația extrem de grea în care se află. Să fim sinceri și să recunoaștem!

Degeaba ne declarăm creștini, dacă nu avem dragoste, NU SUNTEM NIMIC iar lucrarea noastră va fi privită cu scârbă de Domnul care spune : “Vreau să aveți milă, n-am nevoie de jertfele voastre!” (Matei 12:7 sau Matei 9:13)

Iubiți frați pastori, prezbiteri, preoți, diaconi, etc, mai dați-vă jos din jeep-urile cu care veniți duminica la Biserică și ocupați-vă de cei sărmani! Luați DEX-ul și vedeți ce înseamnă următorii termeni: empatie, compasiune, altruism, generozitate, milă, iubire, înțelegere, implicare, ajutorare, bunătate, filantropie, modestie, smerenie, umilință, simplitate, credință, dăruire, jertfire, rugăciune pentru un copil bolnav sau pentru un bătrân sărman și neputincios.

Dumnezeu să se îndure de noi toți!

Tagged with:

3 thoughts on “ANIMALELE SUNT MAI BUNE ȘI MAI ALTRUISTE DECÂT MULȚI OAMENI”

  • Așa este… câinii și pisicile sunt dușmani naturali dar pot să se înțeleagă între ei, când este vorba de oameni, ei nu se împacă cu dușmanii.

    Animalele sunt și părinți responsabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!