PARIUL LUI PASCAL
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

AMELIA ANTONIU – SALVATĂ PRIN MEDICI ŞI PRIN PUTEREA RUGĂCIUNILOR

SOPRANA AMELIA ANTONIU

De-a lungul timpului, am observat că există două extreme…

Unii credincioşi (indiferent de care Biserică aparţin) spun că nu avem nevoie de medicamente, nici de medici, nici de intervenţii chirurgicale… Domnul ne vindecă de toate bolile, nu trebuie să facem niciun tratament, nu trebuie să ţinem niciun regim alimentar, nu trebuie să ţinem cont de nişte reguli de profilaxie, nu trebuie să facem absolut NIMIC… mergem prin credinţă, prin post şi prin rugăciune… Am putea chiar să ne aşezăm şi pe linia unui tren accelerat… că Domnul ne va păzi şi nu se va întâmpla nimic… trenul se va opri brusc chiar la jumătate de metru de noi… CHIAR AŞA O FI ?!?

Pe de altă parte, am întâlnit şi o altă categorie de oameni care spun că NUMAI MEDICII sunt cei care au reuşit să facă şi să dreagă… că NUMAI ŞTIINŢA ŞI TEHNICA sunt cele prin care s-a reuşit vindecarea atâtor boli… că NUMAI INTELIGENŢA EXTRAORDINARĂ A OMULUI este întotdeauna factorul determinant… că Dumnezeu nu are nicio legătură cu vindecarea unei boli… că numai şansa, hazardul, accidentul, întâmplarea, etc, intră în ecuaţia salvării vieţii unui om… OARE AŞA SĂ FIE ???

Iată că recent, am auzit despre AMELIA ANTONIU (prim solistă a Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian” din Bucureşti) care a văzut moartea cu ochii, la propriu, nu la figurat !!! Nu e vorba de nicio exagerare, ci este povestea îngrozitoare a unei tinere doamne care putea să fie astăzi într-un mormânt… Putea să lase în urma ei, un soţ împietrit de durere, o mamă şi un tată în vârstă, zdrobiţi şi distruşi sufleteşte pentru tot restul vieţii… Stau şi mă gândesc cât de cumplită este despărţirea de o fiică, de o mamă, de o soţie, de un copil, etc… Ce greu este să treci prin aşa ceva… Cei care aţi trecut prin asemenea grele încercări, înţelegeţi ce vreau să spun…

Amelia a fost salvată PRIN VOIA LUI DUMNEZEU şi acest lucru trebuie să-i dea de gândit ! Ea trebuie să-şi facă O RETROSPECTIVĂ A VIEŢII EI, să se autoanalizeze şi să-şi pună câteva întrebări cu toată sinceritatea :

DE CE A FOST NEVOIE SĂ TREC PRIN ACEASTĂ CUMPLITĂ ÎNCERCARE ? CARE ESTE VOIA ŞI PLANUL LUI DUMNEZEU CU PRIVIRE LA VIAŢA MEA ? CE DOREŞTI, TU, DOAMNE, DE LA MINE ?!?

Nu cumva totul are un sens ??? Nu cumva tot ceea ce ni se întâmplă trebuie să ne determine să ne oprim din drumul nostru şi să ne punem câteva întrebări esenţiale, existenţiale, fundamentale ??? Aceste întrebări nu sunt valabile numai pentru Amelia, ci şi pentru mine şi pentru tine, drag cititor al blogului meu ! Nu uita că SUNTEM TRECĂTORI PE ACEST PĂMÂNT şi că ÎN ORICE CLIPĂ PUTEM SĂ ÎNCHIDEM OCHII ŞI SĂ TRECEM ÎN VEŞNICIE !!! Avem motive foarte întemeiate să ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu prin intermediul Domnului nostru Iisus Hristos – Singurul Mijlocitor !

Vă invit cu drag să vizionaţi un interviu pe care Amelia a avut amabilitatea să-l acorde postului de televiziune ANTENA 1. M-a impresionat foarte mult faptul că Amelia este un om echilibrat care a apreciat atât efortul deosebit al medicilor dar şi puterea rugăciunilor multor oameni care s-au rugat pentru ea… Eu vă asigur că pentru Amelia nu s-au rugat numai cei trei preoţi ortodocşi (pe care nu-i pot decât să-i felicit) ci şi mulţi credincioşi evanghelici, baptişti, etc… Şi iată că bunul Dumnezeu a ascultat toate aceste rugăciuni înălţate spre Cer cu toată inima…

Eu voi continua să mă rog pentru tine, Amelia… şi-i rog pe toţi credincioşii evanghelici să continue să se roage pentru tine ! Dumnezeu să te ajute să păşeşti cu adevărat pe Calea Cea Sfântă a Mântuirii ! Lasă Duhul Sfânt să-ţi transforme inima şi viaţa ! Adu-ţi aminte în fiecare zi că Dumnezeu te iubeşte şi doreşte să trăieşti ca o fiică de Împărat, în ascultare, supunere şi împlinire a Cuvântului Sfânt ! Primeşte în inima ta, mesajul simplu şi curat al Sfintei Evanghelii ! Apropie-te de Domnul cu toată sinceritatea ca să fii fericită şi binecuvântată pentru totdeauna !
Multă sănătate îţi doresc ! Salutări, soţului tău şi părinţilor tăi !

Fii binecuvântată, Amelia !

[polldaddy poll=”3269484″]

3 thoughts on “AMELIA ANTONIU – SALVATĂ PRIN MEDICI ŞI PRIN PUTEREA RUGĂCIUNILOR”

 • Nu numai un om care a văzut moartea cu ochii trebuie să se întoarcă la Dumnezeu ci oricine este suficient de îngrijorat cu privire la soarta lui, atunci când va trece nu doar prin moarte aparentă ci prin moarte reală !!!

  • Domnule Wagner, ca întotdeauna, apreciez comentariile pe care le faci pe blogul meu şi îţi mulţumesc !
   Da, sunt perfect de acord cu ceea ce spui… Nu trebuie neapărat să aştepţi să treci printr-o asemenea experienţă dramatică sau să vezi moartea cu ochii… Este chiar foarte riscant să aştepţi ultima clipă în ideea că abia atunci te vei întoarce la Domnul chiar pe patul de Reanimare… Ce garanţie are omul că mai apucă să facă acel pas atât de necesar în direcţia mântuirii ?!? De unde poate ştii un om că mai are timp sau putere să mai facă o rugăciune, să-şi mărturisească păcatele, să ia decizia fermă a primirii Domnului Iisus Hristos, etc ???

   Eu nu pricep DE CE oamenii nu profită şi nu fac aceşti paşi ATUNCI CÂND POT, ATUNCI CÂND ÎNCĂ SUNT SĂNĂTOŞI ŞI PE PICIOARELE LOR !!! De ce lasă pe ultima clipă problema veşniciei (problema mântuirii) ?!? Eu cred că riscul este prea mare… Nu se merită să riscăm atât de mult… Trebuie să ne întoarcem la Dumnezeu CHIAR ACUM pentru că mâine nu se ştie dacă vom mai fi în viaţă… Trebuie să ne preocupe soarta noastră veşnică, să ne rânduim bine zilele, să ne facem bine socotelile, să ne pregătim să ne întâlnim cu Dumnezeu ! Trebuie să dăm dovadă de ÎNŢELEPCIUNE ! Şi asta până nu e prea târziu… După moarte nu se mai poate face NIMIC ! Pot să se roage milioane de preoţi şi de sfinţi pentru noi… Dacă refuzăm Cuvântul lui Dumnezeu şi-I întoarcem spatele, Domnului Iisus, VOM FI PIERDUŢI… Domnul să ne lumineze pe fiecare… să luăm decizia cea bună ca să fim binecuvântaţi şi fericiţi pentru totdeauna !

 • La miezul nopții va veni Iisus cu pas domol
  Şi vai de cel ce-l va găsi, pierdut, cu suflet gol
  O, lumea asta de nevoi, cum a orbit acum
  Crezând că lumea de apoi, a-ntârziat pe drum.

  Fiecare în lucrul lui, să-și pună-al vieții gând
  Ca să-l arate Domnului, când va veni curând
  Din somn treziți-vă, sculați, căci vă pândesc dureri
  Şi unul pe altul vă-ndemnaţi în sfinte privegheri.

  Deci suflete, fii gata treaz, o clipă nu dormi
  Căci trece Mirele chiar azi, și daru-ți vei primi.
  Venirea Lui s-apropiat, să treacă judecând
  O, suflet, ține-te curat, căci poți cădea oricînd !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!