ALIANTA RENASTEREA NATIONALA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
previous arrow
next arrow

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

AM ÎNTREBAT PE DUMNEZEU PE CINE SĂ VOTEZ ÎN TURUL DOI AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE DIN 24 NOIEMBRIE 2019

KLAUS IOHANNIS VERSUS VIORICA DANCILA IN AL DOILEA TUR DE SCRUTIN AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN ROMANIA

Am ajuns într-o situație foarte delicată și dificilă de a alege CU MARE GRIJĂ PENTRU ȚARĂ doar între doi oameni pentru funcția de președinte al României. Nu este ușor să iei o decizie, mai ales dacă nu ești nici fan Klaus Iohannis și nici fan Viorica Dăncilă. A fost foarte greu să vezi că preferatul tău care a candidat pentru funcția de președinte al României, n-a reușit să se califice pentru al doilea tur de scrutin care va fi decisiv. Ai avut încredere într-un om dar el n-a avut nicio șansă și trebuie să accepți această realitate tristă. Nu deznădăjdui și nu dispera! Am găsit un slujitor al lui Dumnezeu care mi-a dovedit că este un om înțelept.
Dânsul este pastor într-o Biserică și ne prezintă public care a fost soluția dumnealui pentru a obține răspuns la întrebarea PE CINE SĂ VOTEZ CA PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI? PE DOMNUL KLAUS IOHANNIS SAU PE DOAMNA VIORICA DĂNCILĂ?!? O întrebare grea pusă de noi toți.

Hai să vedem despre ce e vorba în materialul video de mai jos care durează doar 9 minute și 21 secunde. Cred că merită să-ți jertfești puțin timp pentru un scop atât de înalt cum este alegerea înțeleaptă a președintelui României! Vizionare plăcută și VOTARE ÎNȚELEAPTĂ!

UPDATE PENTRU FANATICII IOHANNIȘTI CARE ÎL ATACĂ ÎN MOD JOSNIC PE PASTORUL CARE A ÎNDRĂZNIT SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ ȘI SĂ SE ROAGE CU DOAMNA VIORICA DĂNCILĂ! (VEZI MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS!) NU MAI VORBIȚI PROSTII AIUREA!

Am găsit un comentariu excelent ca să nu mai clănțăniți și să nu mai vorbiți prostii, să nu-l mai jigniți și să nu-l mai acuzați pe nedrept pe scumpul frate păstor Liviu Neagoe din Biserica Baptistă din Timișoara. În sfârșit, un punct de vedere al unui om rațional, echilibrat, imparțial care ar trebui citit de toți românii cu bun simț și sănătoși la cap. Mai există (cam rar!) și asemenea oameni care gândesc astfel:

COMENTARIU AL UNUI ADEVĂRAT OM AL LUI DUMNEZEU PENTRU FANATICII IOHANNIȘTI!

Aici nu avem de-ales între Sfântul Petru și Sfântul Pavel. Avem de ales între 2 „corupți” dintre care unul este și corupt și pro-homosexual! Iohannis le-a dat, creștinilor „cu Flit”
(vezi linkul de mai jos!) după ce, în habotnicia lor, mulți au crezut că a fost ales de Domnul!!!!!!!!

Cred că sunteți de acord că „nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu”, spun unii…

Pastorul Liviu Neagoe n-a spus că Dumnezeu ar fi de acord cu corupția! Din ceea ce spune el, reiese clar că pe noi ne deranjează doar acele fapte „penale” care ne afectează pe noi. Dacă ești pus să alegi între să fie mai bine economic sau să fie mai bine dpdv moral, CE ALEGI?!?

Doamna Iohannis are o sentință judecătorească împotriva ei că a „cumpărat” o casă cu acte false. Mai mulți jurnaliști, printre care și Dragoș Pătraru, au expus aceasta de multe ori în emisiunile lor. Dacă dumneata falsifici acte legale să cumperi o mașină veche, înfunzi pușcăria! Despre ce pro-justiție vorbim atunci la Iohannis?!? El a cumpărat CINCI CASE din meditații dar pentru că presa progresistă din România nu face caz de asta, dumneata nu te scandalizezi.

Nu, nu țin cu PSD și nu țin cu Viorica dar dacă e să aleg între cei doi, ca și crestin, e clar că nu votez pe Iohannis! Desigur, dacă vă spun că Dumnezeu a nimicit Sodoma și Gomora pentru sodomie și n-a nimicit alte cetăți pentru fapte de corupție, vei spune că am vrut să zic că Dumnezeu este de acord cu faptele de corupție. Nu, n-am spus asta! Cei din Sodoma și Gomora erau și corupți și pro-sodomiți. Între unul care este pro-corupt și unul care este și corupt și pro-sodomiți, care „stăpânire” crezi că a umplut mai degrabă paharul mâniei lui Dumnezeu?!?!?

O ultimă întrebare: dacă democrații în SUA ar garanta mai multă prosperitate materială decât republicanii, AȚI VOTA CU EI?!?

(Comentariu excelent al domnului Dumitru Dumitru)

13 thoughts on “AM ÎNTREBAT PE DUMNEZEU PE CINE SĂ VOTEZ ÎN TURUL DOI AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE DIN 24 NOIEMBRIE 2019”

   • Pentru Victoria Brutaru:

    Amin! Slăvit să fie Numele Domnului! Acest pastor baptist a demonstrat (ca și pastorul Viorel Iuga cu mai mult timp în urmă!) că este un adevărat slujitor al lui Dumnezeu care acum este atacat, jignit, umilit și lovit în mod nedrept de fanaticii iohanniști, foști fanatici ai lui Petrov, sluga Securității (Traian Băsescu votat ÎN PROSTIE de cei mai mulți creștini evanghelici!!!!) Fanatismul rămâne fanatism, n-ai ce face! Să faci IDOL dintr-un politician controversat este cea mai mare urâciune înaintea ochilor lui Dumnezeu!

 • Dragilor, când psd-ul a gazat oamenii în Piața Victoriei, UNDE LE ERA CREDINȚA?!?
  CÂND NE-AU FURAT ȘI VÂNDUT ȚARA 30 DE ANI, UNDE LE-A FOST CREDINȚA?!?
  Și exemplele pot continua la NESFÂRȘIT!!!!! Știu,TOȚI NE-AU FURAT, dar, înțelegând că NU AVEM CU CINE SĂ VOTĂM, TREBUIE să votăm RĂUL CEL MAI MIC…

  • Tanti Marcela Croitoru, dumneata cam vorbești pe lângă…
   Una e una și alta e alta… Acel miting din Piața Victoriei ERA NEAUTORIZAT!!!
   Deci acolo se putea întâmpla absolut orice pentru că jandarmii nu puteau apăra cetățenii, așa cum se întâmplă la mitingurile autorizate legal.

   Ce treabă avea doamna Viorica Dăncilă? Asta-i culmea! I-a gazat dânsa pe cei care aruncau cu fecale și urină în jandarmi sau pe cei care aruncau cu borduri și bolovani desprinși de pe stradă?!? Mare grijă cu acest termen “gazare” care ne duce cu gândul la o chestie care se întâmpla în lagărele de concentrare naziste. Aia n-a fost gazare! Gazare a fost la Auschwitz! (vezi linkul de mai jos!)

   https://www.tomisthecat.ro/sangele-lui-sa-ma-curateasca-de-orice-pacat-e-mai-indicat-decat-sangele-lui-sa-fie-asupra-noastra-si-asupra-copiilor-nostri/

   Nu mai vorbiți prostii, nu mai exagerați și nu le mai faceți jocul celor de la # Rezist care abia așteaptă să le dați apă la moară!

   Toți ne-au furat dar doamna Viorica Dăncilă n-a furat absolut nimic, n-are niciun dosar penal în lucru spre deosebire de Dan Barna sau alții care urlau tot timpul PENALII! PENALII! iar acum sunt investigați. Hai să nu mai amestecăm lucrurile și să nu mai încurcăm borcanele!

   Mergem la vot și votăm răul cel mai mic așa cum spui dumneata, Marcela Croitoru, ți-a ieșit un porumbel din gură și ai spus totuși un lucru corect pe lângă celelalte cam aberante.

  • Lucian, se vede că ai neuronii zbârliți! TREZEȘTE-TE, OMULE!

   Ți-am editat “comentariul” dintr-un motiv foarte simplu:
   fanaticii iohanniști (foști fanatici băsiști) n-au ce căuta pe blogul meu! Hai, pa!
   De la mine primești un bonus

   • Tomis,

    Nu am afirmat că aș “ține” cu cineva și comentariul chiar a fost la obiect.
    Nu-l susțin pe președinte, din simplul motiv pentru care, în calitate de creștin, nu mi se solicită acest lucru. Sunt apolitic, dacă te interesează.
    Nu am nimic nici cu premierul, treaba ei.

    Referitor la casele președintelui, nu mă interesează. Toți sunt corupți, toți sunt niște păcătoși care au nevoie de har. Greu să fii în funcții mari în România (în aparatul de stat) și să nu fii chiar și puțin mânjit.

    Ne rugăm pentru ei!

    • @ Lucian,

     Nu-l susții pe președintele Iohannis dar l-ai votat… Ești apolitic… de parcă a avea o anumită opțiune politică este o crimă sau o infracțiune într-o țară democratică civilizată în secolul 21.
     Casele președintelui Iohannis nu te interesează… foarte frumos!

     Toți sunt corupți și păcătoși dar unii ne-au jignit și ne-au dat cu Flit, în timp ce alții, măcar au avut bunul simț să nu ne jignească, să nu ne dea cu Flit, să nu răsucească un cuțit adânc înfipt în rana produsă prin pierderea Referendumului pentru definirea clară a căsătoriei în Constituție. Deci există corupți și păcătoși care măcar s-au abținut să-și bată joc și să umilească peste 3 milioane de creștini români iubitori de neam și țară care ne-am gândit la destinul României, la viitorul copiilor și nepoților noștri…

     Ai boicotat Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei în Constituție? Normal că da! Pentru că era “referendumul lui Dragnea”?!? Doamne ferește! Cum ați putut să înghițiți minciuna asta ordinară fără să gândiți? Și mai aveți și pretenția că sunteți creștini?!?

     Roagă-te ca Iohannis să renunțe la imunitate așa cum a promis!
     Dacă nu te interesează subiectul caselor lui Iohannis, poate că totuși te interesează dacă va fi sau nu tras la răspundere când nu va mai avea imunitate. Dacă e nevinovat (cum susțin fanaticii iohanniști și cei pe care “nu-i interesează” acest subiect al caselor) Iohannis nu are de ce să se teamă… Hai, pa!

     https://www.youtube.com/watch?v=uA5I6uqQREI

     • Tomis,
      Mersi că ai aprobat comentariul.
      Faci presupuneri și nu discuți principial.
      Nu știi dacă am votat cu președintele actual și nu știi dacă am boicotat Referendumul. Nu am scris nicăieri și nici nu voi spune ce am făcut.

      NU ai citit ce am scris în comentariul cenzurat că expresia „dat cu flit” se referea la poporul romîn în ansamblu contra unor politicieni cu interese meschine, care utilizau Referendumul ca paravan pentru afirmare și obținere de laude?
      Ar fi fost bine să treacă, dar problema a fost dezinformarea celor de bună credință, care probabil nu au mai votat.
      În schimb, expresia cu “fanatismul religios” era aplicată clar celor care cereau Referendumul.

      Iar comentariul de mai jos nu își mai are rostul, atît timp cît deja avem președinte ales de majoritate.

      Ce vrei să zic, că partidul care îl susține e în mare măsură tot așa de corupt ca cel cu trandafirii, dar mai cu perdea, și își bate joc de noi în mod manierat?
      Nu voi spune asta, dar cam așa este.
      Iar pe baza acestora, nu pot fi acuzat că susțin cauza vreunei părți.
      Cred că se poate înțelege clar care a fost poziția votului meu. Dacă nu, nu-i problemă, nu ne e dat să le știm pe toate!

    • Lucian, ce părere ai de comentariul de mai jos?
     Ți se pare echilibrat și obiectiv?!?

     “Aici nu avem de-ales între Sfântul Petru și Sfântul Pavel
     (n.r. Iohannis și Dăncilă). Avem de ales între 2 „corupți” dintre care unul este și corupt și pro-homosexual!
     Iohannis le-a dat, creștinilor „cu Flit” (vezi linkul de mai jos!) după ce, în habotnicia lor, mulți au crezut că a fost ales de Domnul!!!!!!!!

     https://www.youtube.com/watch?v=ob1PSu9dmnM

     Cred că sunteți de acord că „nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu”, spun unii…

     Pastorul Liviu Neagoe n-a spus că Dumnezeu ar fi de acord cu corupția! Din ceea ce spune el, reiese clar că pe noi ne deranjează doar acele fapte „penale” care ne afectează pe noi. Dacă ești pus să alegi între să fie mai bine economic sau să fie mai bine dpdv moral, CE ALEGI?!?

     Doamna Iohannis are o sentință judecătorească împotriva ei că a „cumpărat” o casă cu acte false. Mai mulți jurnaliști, printre care și Dragoș Pătraru, au expus aceasta de multe ori în emisiunile lor. Dacă dumneata falsifici acte legale să cumperi o mașină veche, înfunzi pușcăria! Despre ce pro-justiție vorbim atunci la Iohannis?!? El a cumpărat CINCI CASE din meditații dar pentru că presa progresistă din România nu face caz de asta, dumneata nu te scandalizezi.

     Nu, nu țin cu PSD și nu țin cu Viorica dar dacă e să aleg între cei doi, ca și crestin, e clar că nu votez pe Iohannis! Desigur, dacă vă spun că Dumnezeu a nimicit Sodoma și Gomora pentru sodomie și n-a nimicit alte cetăți pentru fapte de corupție, vei spune că am vrut să zic că Dumnezeu este de acord cu faptele de corupție. Nu, n-am spus asta! Cei din Sodoma și Gomora erau și corupți și pro-sodomiți. Între unul care este pro-corupt și unul care este și corupt și pro-sodomiți, care „stăpânire” crezi că a umplut mai degrabă paharul mâniei lui Dumnezeu?!?!?

     O ultimă întrebare (pentru românii din Statele Unite!):
     dacă democrații în SUA ar garanta mai multă prosperitate materială decât republicanii, AȚI VOTA CU EI?!?

 • Ce treabă are un pastor cu politica? Are voie doar să-și spună punctul de vedere în familie și între prieteni dar nu la nivel de Biserică. Cum ar fi dacă toți doctorii ar începe și ar spune același lucru ca acest frate păstor? Oare așa ar fi procedat mai marii noștri de credință? Mă refer la Richard Wumbrand, Iosif Trifa, Nicolae Moldoveanu și alți frați creștini care au suferit pentru credință. Acest lucru e foarte grav și n-are treabă cu Domnul… mai ales că el spune că Viorica ”ne va facilita cu o mai mare acoperire de unde la radio”. Seamănă a Iuda cu cei treizeci de arginți… și tare mult aș vrea să mă înșel… Trist… Ce spun ceilalți (de altă credință) când aud așa ceva?

  Mă opresc aici și mă rog ca Dumnezeu să ne trezească până nu vine El personal să-și curățească Biserica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!