PARIUL LUI PASCAL
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ALIMENTAŢIA ZILNICĂ ŞI OTRAVA DIN MÂNCĂRURILE NOASTRE – MONOSODIUL GLUTAMAT E 621

MULTE DINTRE ALIMENTE CONŢIN ADITIVI (COLORANŢI ŞI CONSERVANŢI CHIMICI)

De ani şi ani de zile, observăm că în rafturile magazinelor există sute de produse care se menţin proaspete în ciuda trecerii săptămânilor şi a lunilor de zile ! Culmea e că-şi păstrează culoarea şi gustul foarte bun, arată excelent şi este foarte greu să rezişti şi să nu le cumperi… Nu mă refer doar la mezeluri ci şi la alte produse alimentare de tot felul.

În timpul odiosului dictator şi a sinistrei lui soţii, îmi cumpăram 2 sau 3 sute de grame dintr-un anumit produs alimentar (parizer, salam de vară, etc). Tot ceea ce mâncam trebuia să fie proaspăt (alimentele se alterau imediat şi nu ţineau decât o zi sau două după care se schimbau la culoare, miros şi gust). Trebuie să menţionez (dacă mai e cazul) că minunea asta se întâmpla doar atunci când găseai ceva de mâncare la “Alimentara” pentru că rafturile erau goale şi sufla vântul printre ele. Bineînţeles că întotdeauna se vor găsi unii care vor spune că “ba nu”, nu era aşa, ci dimpotrivă, “ce bine era” înainte de Revoluţie ! Totuşi, cu mine nu prea ţin chestiile astea pentru că la Revoluţie aveam 21 de ani aşa că am văzut cu ochii mei şi am experimentat pe pielea mea “ce bine era” în timpul dictaturii comuniste ! Aaa… poate că în acele vremuri au existat şi anumite lucruri bune ! Asta e cu totul altceva ! Şi bineînţeles că nu trebuiau distruse acele lucruri bune ! Dar ca să-mi explici “ce bine era” este o pierdere inutilă de timp pentru că n-ai cum să mă convingi iar eu voi rămâne fidel opiniei mele…

Revenind la subiectul nostru, trebuie să vă spun că materialele video de mai jos m-au convins încă o dată că TREBUIE SĂ NE SCHIMBĂM URGENT STILUL DE VIAŢĂ ŞI DE ALIMENTAŢIE PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU !!! Domnul ne dă înţelepciune şi nu ne recomandă să ne aşezăm pe o cale ferată şi să aşteptăm liniştiţi să treacă trenul peste noi ! “Doamne, ajută-mă să stau liniştit pe calea ferată şi te rog să faci ca trenul să deraieze înainte să vină peste mine !” nu este o rugăciune prea indicată şi nici prea înţeleaptă…
Nu cumva e mai bine să-ţi iei nişte măsuri de precauţie, să te ridici de pe calea ferată şi să mergi pe un drum normal ca un om normal ?!? Nu cumva Biblia ne învaţă să ne ferim, să avem grijă şi să fim înţelepţi ???
Cuvântul lui Dumnezeu ne spune de multe ori : “fugi de…” sau “depărtează-te de…” sau “fereşte-te de…”. Oare DE CE există aceste avertismente în Biblie ?!? Ca să le ignorăm ?

Cu privire la alimentaţia de zi cu zi a românilor (şi nu numai a lor) morala este următoarea : NU TOT CE E GUSTOS ESTE ŞI SĂNĂTOS !!! Monosodiul glutamat E 621 este extraordinar de “bun” pentru că reuşeşte să dea un gust excelent tuturor alimentelor ! Dar oare eşti pregătit să plăteşti preţul pentru această plăcere ?!? Merită să rişti ???

Vă invit să vizionaţi chiar acum nişte materiale video interesante după care veţi trage concluziile necesare !

Nu ştiu dacă este bine să vă spun “vizionare plăcută” pentru că nu prea se poate vorbi despre aşa ceva ! Nu e deloc plăcut să constaţi anumite lucruri şocante !!!

[polldaddy poll=”4250740″]

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!