previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ RECOMANDĂ 5 CANDIDAȚI CARE MERITĂ SĂ FIE ALEȘI DUMINICĂ 27 DECEMBRIE 2020

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

Așa cum probabil ați aflat deja, Alianța Renașterea Națională (care trebuie susținută și promovată de orice român care pretinde că e creștin) A FOST SABOTATĂ ȘI ÎMPIEDICATĂ să participe la alegerile locale care vor avea loc poimâine, duminică 27 septembrie 2020. Cu toate acestea, domnul avocat Peter Costea (fondatorul partidului A.R.N.) în care am toată încrederea, îi roagă pe creștinii români din zonele respective să voteze 5 CANDIDAȚI serioși:

1. Domnul SAMUEL CABA (Arad) pentru funcția de primar
2. Domnul DUMITRU HORJ (Sânmartin, Bihor) pentru funcția de consilier local
3. Domnul DENIS COVACI (Baia Mare, Maramureș) pentru funcția de consilier local
4. Domnul TEOFIL MIU (Măneciu, Prahova) pentru funcția de consilier local
5. Domnul RADU RĂZVAN GABRIEL (Cosminele, Prahova) pentru funcția de consilier local

ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ (PRIN AVOCATUL PETER COSTEA) ÎL RECOMANDĂ PE CANDIDATUL SAMUEL CABA PENTRU A FI ALES PRIMAR AL ARADULUI:

“După cum știți, atât eu, cât și Alianța Renașterea Națională, sprijinim candidatura domnului Samuel CABA la Primăria Aradului. Domnul Caba este un om de încredere, creștin autentic și vizionar care ne oglindește valorile. Îi rog pe toți arădenii să-l voteze.”
(Avocat Peter Costea – Fondatorul Partidului Alianța Renașterea Națională)

SAMUEL CABA CANDIDAT PENTRU PRIMARIA ARAD TREBUIE VOTAT DE TOTI CRESTINII

ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ (PRIN AVOCATUL PETER COSTEA) ÎL RECOMANDĂ PE INDEPENDENTUL TEOFIL MIU PENTRU CONSILIER LOCAL ÎN MĂNECIU PRAHOVA:

“Un alt tânăr curajos care a acceptat și el opțiunea independentă este domnul Teofil Miu din comuna Măneciu. Mă cunosc cu Teofil de la europarlamentare. Este o persoană proactivă. A devenit interesat de platforma mea europarlamentară și m-a contact prin telefon. Am aflat că este un mic antreprenor, crescător de albine (care era și un hobby pentru tatăl meu), soț și tată și foarte entuziasmat privind valorile și promovarea lor în spațiul public. Teofil este coordonator ARN Prahova. A muncit cu tragere de inimă din 2019, când ne-am cunoscut, până astăzi. Suntem mândri să-l avem în mijlocul nostru și rog pe toți cetățenii din Măneciu să-l voteze. Vor avea conștiința împăcată știind că vor vota un om integru, harnic, proactiv, familist, un exemplu al generației tinere care dorește să trăiască nu din “mila” statului secular ori din “fonduri europene”, ci din muncă cinstită. Domnul Miu reflectă caracterul și profilul majorității vaste a numărului mare de tineri pe care suntem binecuvântați să-i avem în ARN.”
(Avocat Peter Costea – Fondatorul Partidului Alianța Renașterea Națională)

TEOFIL MIU - CANDIDAT INDEPENDENT PENTRU PRIMARIA MANECIU PRAHOVA TREBUIE VOTAT DE TOTI CRESTINII

ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ (PRIN AVOCAT PETER COSTEA) ÎL RECOMANDĂ PE INDEPENDENTUL DUMITRU HORJ SĂ FIE ALES CONSILIER LOCAL LA SÂNMARTIN (BIHOR)

“Un tânăr curajos care a acceptat și el opțiunea independentă este Dumitru Horj. Am discutat cu domnul Horj prin telefon, înțelegând astfel că dânsul, un creștin autentic care crede la fel ca noi în valori, merită să primească sprijinul meu și al nostru al tuturor. Proprietar de mică firmă, domnul Horj reprezintă aspirațiile legitime ale tinerei generații antreprenoriale din România. Sunt tineri care aleg să trăiască cinstit și să-și câștige pâinea în mod cinstit, prin muncă și hărnicie. Munca, hărnicia, familia sunt valori cardinale creștine. Suntem onorați să sprijinim candidatura domnului Horj la consiliul local din Sânmartin. Solicit în mod respectuos tuturor cetățenilor din comuna Sânmartin (Bihor) să-l voteze pe domnul Horj la localele din 27 septembrie 2020. Vă mulțumesc.”
(Avocat Peter Costea – Fondatorul Partidului Alianța Renașterea Națională)

DUMITRU HORJ CANDIDAT INDEPENDENT PENTRU PRIMARIA SANMARTIN PRAHOVA TREBUIE VOTAT DE TOTI CRESTINII

ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ (PRIN AVOCAT PETER COSTEA) ÎL RECOMANDĂ PE INDEPENDENTUL DENIS COVACI PENTRU CONSILIER LOCAL BAIA MARE (MARAMUREȘ)

“Sprijinim candidatura lui Denis Covaci în Maramureș. Simpatizez candidații independenți, eu fiind unul dintre ei. Îi simpatizez în special pe cei care prețuiesc valorile, care merg împotriva curentului, nu sunt inhibați de majoritatea vastă care le spune, la tot pasul, “nu ai nicio șansă”, care își pun la dispoziția publicului propriile resurse cu scopul de a da glas milioanelor de cetățeni care nu sunt reprezentați în Parlament. Un astfel de om e domnul Denis Covaci, tânărul care candidează la consiliul local (Baia Mare) și la consiliul județean Maramureș. Când am vorbit la telefon, domnul Covaci bătea drumurile Maramureșului ca să pună afișe. Asta dovedea hărnicie, tenacitate, verticalitate. Recomand celor care m-au votat în Maramureș în 2019 să-l voteze, folosind acest prilej să le mulțumesc din nou maramureșenilor care m-au votat.”
(Avocat Peter Costea – Fondatorul Partidului Alianța Renașterea Națională)

DENIS COVACI CANDIDAT INDEPENDENT PENTRU CONSILIUL LOCAL BAIA MARE MARAMURES TREBUIE VOTAT DE TOTI CRESTINII

Dumnezeu să le dea izbândă acestor cinci candidați! Aș vota cu toată inima pentru oricare dintre ei dacă aș locui în zonele unde candidează. Adevărații creștini trebuie să voteze cu cei 5 candidați de mai sus!

NU-L VOTAȚI PE DOMINIC FRITZ LA TIMIȘOARA!
RESPINGEȚI INVAZIA SECULARISTĂ ATEISTĂ!

La începutul săptămânii, dl Guy Verhofstadt a făcut un endorsment dlui Fritz la primăria Timișoarei, iar dl Fritz a acceptat și i-a mulțumit. Ceea ce denotă caracterul și agenda radicală a candidatului pentru primăria Timișoarei. Grupuri LGBT din România și din afară au făcut același lucru. Timișorenii au fost deci atenționați și vizați, fără nici cea mai mică umbră de îndoială: exponenți ai unei agende și culturi anti-creștine caută să preia conducerea orașului. Timișoara stă la o răscruce și în fața unei dileme fără precedent privind direcția ei valorica. Dacă va fi ales, dl Fritz va schimba aspectul valoric al Timișoarei în detrimentul valorilor și tradițiilor creștine.

Pentru a înțelege pericolul cu care se confruntă timișorenii e util să știm și cine e Guy Verhofstadt: un extremist antivalori, fost prim ministru al Belgiei, liderul grupului ALDE din Parlamentul European, un om pe care conservatorii britanici îl numesc “silly / pueril”, o persoană influentă în politica unională care promovează transformarea Uniunii Europene într-un stat federal cu numele de, ați ghicit, United States of Europe / Statele Unite ale Europei. Cu puțini ani în urmă, dl Verhofstadt a publicat “Europe’s Last Chance: Why the European States Must Form a More Perfect Union” adică “Ultima șansă a Europei: statele europene trebuie să formeze o uniune mai perfectă”. London Review of Book a publicat o recenzie a cărții lui, găsind că dl Verhofstadt trăiește cu capul în nori, are în minte “a constitutional fantesy / o fantezie constituțională”, un desen fantezist pentru Europa. În cuvintele publicației britanice: “If Guy Verhofstadt did not exist, Eurosceptics would have had to invent him. He is the cliché of a Brussels insider, whose motto would be: ‘Whatever the problem, the answer is more Europe.”

https://www.lrb.co.uk/the-paper/v39/n11/jan-werner-mueller/constitutional-fantasy

E clar că dl Verhofstadt are influență asupra dlui Fritz. Dar nu influența politică deranjează. Deranjează, în primul rând, influența ideologică și valorică. Cei doi parvin din aceeași tradiție confesională, o versiune secularizată și “progresistă” a creștinismului, pentru care valorile autentic creștine sunt irelevante, nu merită să fie luate în considerare, ci dimpotrivă, trebuie marginalizate. Dacă doriți un suport și mai clar al argumentului meu, priviți la ALDE din România: un partid în întregime netradițional, identic în ideologie și obiective cu USR.

RESPINGEȚI USR ȘI ALDE!

Din perspectiva mea, este clar că “made in Germany or Belgium is not fit for Timisoara” (ce e făcut în Germania ori Belgia nu se potrivește Timișoarei) creștine, tradiționale și conservatoare. Cheia păstrării acestui aspect valoric tradițional al Timișoarei se află în buzunarul cetățenilor Timișoarei.

Este nevoie de rugăciune, dar mai ales de prezența la vot și stoparea acestui duo secularizant, Verhofstadt – Fritz, pentru a nu ajunge la cârma Timișoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!