previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ ESTE SOLUȚIA PENTRU O ROMÂNIE MORALĂ ȘI CU ADEVĂRAT NORMALĂ

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

“Cel ce se însoţeşte cu cei înţelepţi ajunge înţelept, iar cel ce se întovărăşeşte cu cei nebuni se face rău.” (Pilde 13:20)

Întotdeauna, atunci când apare ceva bun și sănătos în țara asta, o organizație care luptă pentru o Românie morală și cu adevărat normală, trebuie să o promovăm așa cum se cuvine în spațiul public, în spațiul virtual online și peste tot acolo unde ne aflăm. Să le spunem prietenilor și cunoscuților noștri că a luat ființă Alianța Renașterea Națională (ARN) și să-i rugăm ca și ei să le aducă la cunoștință acest lucru, tuturor românilor de pretutindeni. Sunt puțini români care se dedică cu adevărat acestei cauze și vă invit să-i apreciem, să-i prețuim, să-i încurajăm și să-i facem cunoscuți pe prietenii noștri de la ARN.

ARN este o mișcare conservatoare, pro-valori, pro-familie tradițională, pro-România, născută din munca miilor de voluntari care, în prima parte a anului trecut, au lucrat în sprijinul candidaturilor europarlamentare independente pro-valori. (Una din figurile centrale ale mișcării noastre este domnul Petre Costea.) Eforturile colosale ale acestor oameni nu pot fi ignorate, cu atât mai puțin uitate. Credem în necesitatea de a duce mai departe acest început bun.

Continuăm nu numai ce au început ei, ci și munca și eforturile, la fel de importante, pentru promovarea valorilor morale și creștine în Constituția României. Fie că e vorba de proiectul constituțional din 2007 ori cel din 2018 de revizuire a Articolului 48, fie că e vorba de zecile de mii de cetățeni care, anual, ies în stradă să promoveze dreptul la viață al copiilor nenăscuți, vocea acestora este una a înțelepciunii, a responsabilității, a moralității, o voce despre care noi, cei din ARN, credem că trebuie amplificată.

Mesajul lor și al nostru a fost relevant în 2007, 2018 și 2019, iar evenimentele de la începutul anului 2020 dovedesc că este la fel de important și în contextul actual. România, Europa și societatea globală au nevoie de o busolă morală, ancorată în valorile creștine, care reprezintă, de altfel, înseși rădăcinile continentului nostru.

Credem că pandemia cu care ne confruntăm a început cu factorul uman și se va sfârși tot cu acesta. Ea a fost cauzată de degradarea omului, sub multiple aspecte, și i se va pune capăt doar prin renașterea valorică a acestuia. Un factor uman restaurat din punct de vedere al valorilor autentice, o societate reînnoită moral, o civilizație românească renăscută spiritual. O Românie și o Europă a căror singură nădejde este omul înnoit prin valorile creștine.

Dedicăm pagina noastră Facebook miilor de voluntari care au muncit, ani la rând, pentru promovarea valorilor autentice în spațiul public din patria noastră. Este platforma lor și îi invităm pe toți cei interesați care împărtășesc valorile noastre, să participe, aducând comentarii constructive, înțelepte si relevante pentru contextul actual.

Vă mulțumim,
Echipa Alianței Renașterea Națională

SURSA:
https://www.facebook.com/AliantaRenastereaNationala/

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA LUPTA PENTRU O ROMANIE MORALA SI CU ADEVARAT NORMALA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!