previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ A “BENEFICIAT” DE UN TRATAMENT MIZERABIL CARE A DOVEDIT CĂ ROMÂNIA NU E O ȚARĂ DEMOCRATICĂ ȘI CĂ “JUSTIȚIA” E O BĂTAIE DE JOC

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

În următorii 4 ani veți auzi de noi iar la următoarele alegeri cu siguranță vom avea siglă, vom fi și în Diaspora, vom fi în toate cele 43 de circumscripții cu liste și cu candidați în toată țara, vom avea alte rezultate și vom avea izbândă. Așa să ne ajute Dumnezeu!” […] Împreună putem schimba România și aceasta este datoria și chemarea fiecărui creștin și așteptăm în continuare să ne fiți alături.” Silviu Vasile Stroie – Vicepreședinte ARN

Sunt pur și simplu ȘOCAT și nici acum nu pot să-mi revin… Știam că democrația din țara noastră este deosebit de fragilă deși am sperat în acești 31 de ani că România a intrat într-un proces ireversibil de democratizare reală. Știam și faptul că așa zisa “justiție” este pentru unii mumă iar pentru alții ciumă. Auzisem despre mulți cetățeni români cinstiți cărora justiția noastră nu le-a făcut dreptate și care au fost obligați să apeleze la instanțe internaționale de judecată unde au și avut câștig de cauză. Pe de altă parte, auzisem și despre interlopi, violatori, pedofili, criminali, escroci care au devalizat și au distrus România, care ulterior au scăpat de închisoare fie ea măcar cu suspendare, nu mai spun de condamnarea cu executare.

Peste toate aceste lucruri deja cunoscute, a căzut ca un trăznet pățania celor de la Alianța Renașterea Națională care după ce au depus actele pentru înființarea acestui partid, AU TRĂIT UN ADEVĂRAT COȘMAR și au trecut prin niște etape atât de mizerabile încât efectiv ți se face silă să mai trăiești în țara asta! CUM ADICĂ? UNOR PARTIDE CARE AU DEPUS CERERE DUPĂ A.R.N. LI S-A APROBAT ÎNFIINȚAREA ÎN DOAR TREI SĂPTĂMÂNI IAR PARTIDULUI ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ I S-A PERMIS ÎNFIINȚAREA ABIA DUPĂ 11 LUNI DE ZILE?!? CE-I MIZERIA ASTA???????? Doar în țările bananiere în care sunt instaurate regimuri totalitare dictatoriale, poți să mai auzi de așa ceva! Pur și simplu nu-mi vine să cred că există atâta nesimțire, ticăloșie și trădare! N-am crezut niciodată că există “creștini după Iuda”!

Voi reda câteva pasaje din prezentarea președintelui executiv al ANR care a explicat în detaliu tot ce s-a întâmplat. Românii de pretutindeni trebuie să afle ADEVĂRUL! Vă rog să citiți cu atenție câteva idei principale extrase de mine ca să vă faceți o idee iar apoi vă invit să vizionați neapărat videoconferința online organizată de domnii Beniamin Lup și Silviu Vasile Stroie. Toți creștinii români trebuie să audă și să vadă, să deschidă ochii și să se trezească la realitate până nu e prea târziu. Dacă ignorăm nenorocirile acestea care s-au întâmplat, istoria se va repeta! SOMNUL NAȚIUNII NAȘTE MONȘTRI! TREZIȚI-VĂ, CREȘTINI ROMÂNI!

PASAJE ESENȚIALE EXTRASE DIN VIDEOCONFERINȚA A.R.N. – 9 DECEMBRIE 2020

O simplă grefieră s-a uitat la documentele noastre și a spus: „Nu sunt bune!” Grefiera a ajuns să-i ia locul judecătorului la Tribunalul București… S-au găsit partidele politice care au luptat împotriva noastră. Și știm numele lor. Știm cine a luptat împotriva noastră. […] E normal ca un Tribunal să-și bată joc de democrația României și să ne amâne, fiind bazați pe acțiunea unei persoane care habar n-avea ce face?!? Împotriva acelei persoane am declanșat toate demersurile legale și nu am stat nepăsători. […] Acel individ a depus o cerere de intervenție ca să nu fim înregistrați în Registrul Partidelor Politice. Judecătorul a luat în considerare cererea de intervenție a acelui individ deși CNP-ul său era FALS (avea 14 cifre în loc de 13!) […] Era nevoie de motive ca să fim împiedicați…

Un personaj fantomă creat de UN DEPUTAT PNL și UN SENATOR PSD au dorit neapărat voturile evanghelicilor. Au promis că ei au voturile evanghelicilor din Diaspora în mâna lor. Îmi asum ceea ce spun pentru că avem dovezi! Și acel senator împreună cu acel deputat, pe care îi vedeți de multe ori, fluturându-și „principiile” și “valorile creștine” prin diferite grupuri religioase […] au făcut tot ce au putut și au găsit pe cineva din ARN care știind că noi vom fi respinși, a acceptat ca în ultima zi de depunere a candidaturilor [pentru Diaspora], după ce seara a participat cu noi la videoconferința Zoom organizată de ARN, NE-A TRĂDAT ȘI A FUGIT LA PSD!!! Ulterior a candidat pentru Diaspora DIN PARTEA PSD deși inițial a fost alături de noi în ARN! […] Un fel de “creștin după Iuda”… Acești doi indivizi [deputatul PNL și senatorul PSD] au depus tot felul de petiții împotriva partidului Alianța Renașterea Națională! Întrebarea este: CINE S-A TEMUT ATÂT DE TARE DE ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ?!?
Știți ce ne-a spus cineva la un termen de judecată? „R-ul din ARN nu se vede prea bine…” I-am răspuns așa: „Eu cred că se vede CRUCEA prea clar!” Și persoana din fața mea a zâmbit așa cu subînțeles și a închis din ochi! Mi-a spus cineva acolo la Tribunalul București: „dacă reușiți să treceți în ciuda presiunilor enorme care se fac împotriva ARN, este mare lucru!”

Drag deputat PDL, drag senator PSD și alții ca voi! Habar n-aveți că ați luptat cu Dumnezeul oștirilor! Și nu știu cum veți sta duminica viitoare în fața oamenilor dar va trebui să vă cereți iertare lui Dumnezeu pentru toate bețele în roate pe care le-ați pus pentru ca Alianța Renașterea Națională să nu poată să candideze! Ne pare foarte rău, stimați credincioși din Diaspora, că n-am putut fi prezenți printre dvs. N-am vrut să creăm tensiune și n-am făcut prea mare scandal. Ne-am rugat… A trebuit să înghițim în sec ca să nu spunem ce se întâmplă! Dumnezeu va face dreptate, aleșilor Lui!”

Umpleți țara cu Alianța Renașterea Națională! Umpleți țara cu mărturia crucii lui Hristos!” (Președinte executiv – Beniamin Lup)

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!