previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014 – CU CINE VOTEAZĂ CREȘTINII ADEVĂRAȚI ?

“Sunt avocat. Vreau ca România să fie clientul meu în Parlamentul European. Acordați-mi onoarea de a vă reprezenta. Vreau să reprezint cu demnitate perspectiva creștină asupra familiei, vieții și libertății în Parlamentul European, din postura de europarlamentar independent.” (Peter Costea)

PETER COSTEA SAU IULIAN CAPSALI SUNT OAMENII CARE MERITĂ SĂ REPREZINTE ROMÂNIA ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN!

Fiecare dintre noi avem diverse opțiuni politice, să mă scutească cei care spun “sunt credincios și nu fac politică” sau “politica mea este Hristos” sau alte chestii de-astea ipocrite… Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că aproape fiecare dintre noi (indiferent de confesiunea creștină din care facem parte)
am votat cu X sau cu Y, suntem împotriva lui X dar suntem de partea lui Y. Foarte puțini credincioși au stat acasă și n-au fost niciodată să voteze la alegeri dar dacă-i întrebi, țin neapărat să spună că ei “nu fac politică”… De parcă a face politică înseamnă neapărat să fii înscris în vreo formațiune politică sau să cotizezi, să fii propagandist de partid sau să împarți pliante electorale, etc.

Facem politică fără să vrem, avem o opinie, un punct de vedere, o viziune proprie, referitoare la vreun partid sau la vreun candidat. Fiecare ne-am exprimat măcar o dată (fie doar în familie, între prieteni sau chiar în public dacă am fost mai curajoși) cu privire la curentele politice, fiecare am condamnat la un moment dat doctrinele politice extremiste (comunismul sau fascismul) sau poate că unii le-au apreciat (din păcate, mai există și asemenea specimene nostalgice pe cale de dispariție). Și nu este rău deloc să avem o cultură politică, să știm pe ce lume trăim, să știm că putem să facem o mare prostie dacă votăm cu X sau dacă nu votăm cu Y, să știm că prin votul nostru, putem să contribuim și noi într-o anumită măsură la viitorul acestei țări.

Întotdeauna m-am ținut departe de politică pe acest blog creștin evanghelic dar acum este de datoria mea înaintea lui Dumnezeu să promovez doi oameni care MERITĂ să ne reprezinte în Parlamentul European. Poate că numele lor nu vă spune nimic, nu sunt nici actori, nici cântăreți, nici fotomodele, nici membri ai vreunui partid politic, ci sunt INDEPENDENȚI și mai presus de orice, sunt OAMENI CU TEAMĂ DE DUMNEZEU care doresc să lupte cu adevărat (nu doar prin vorbe ci în primul rând prin fapte) ca România să nu se prăbușească în mocirla păcatului și în ateism bine camuflat sub poleiala “drepturilor fundamentale ale omului”.

Primul se numește PETER COSTEA și este CREȘTIN BAPTIST iar al doilea se numește IULIAN CAPSALI și este CREȘTIN ORTODOX. Mie nu-mi vine să cred că promovez un ortodox tocmai aici pe blogul meu unde am criticat de multe ori devierile grave ale ortodoxiei de la litera și spiritul Evangheliei, atitudinea multor preoți care își fac “treaba” doar ca să se îmbogățească, să-și mai cumpere un jeep, să-și mai construiască o vilă, etc. Cu toate acestea, nu pot să generalizez, nu pot să arunc anatema peste toți creștinii ortodocși (așa cum procedează mulți dintre dânșii atunci când aud de creștinii baptiști, creștinii după Evanghelie, etc), nu pot să spun că iadul va fi plin cu ortodocși iar raiul va fi plin cu neoprotestanți (dar nici cu viceversa nu sunt de acord !)

Eu cred că în fiecare Biserică unde este respectată doctrina Sfintei Treimi, INDIFERENT DE CULTUL CREȘTIN, există CEL PUȚIN UN GRUP SINCER alcătuit măcar din două-trei persoane, care caută să trăiască într-un mod plăcut lui Dumnezeu, care se luptă să-L urmeze cu toată inima pe Domnul nostru Iisus Hristos, care umblă călăuziți de Duhul Sfânt și care VOR AJUNGE ÎN RAI !!! Poate că unii cred că Maica Tereza s-a dus în iad pentru că era catolică și-l considera pe papa de la Roma ca fiind reprezentantul lui Dumnezeu pe pământ, dar s-ar putea să ne trezim cu dânsa în Rai ! Poate că unii cred că regretatul poet și senator Ioan Alexandru – unul dintre cei mai sinceri și dedicați creștini ortodocși – s-a dus în iad pentru că se închina la icoane și făcea semnul crucii (IDOLATRIE !!!), dar s-ar putea să ne trezim cu dânsul în Împărăția lui Dumnezeu ! Poate că unii pastori sau prezbiteri baptiști, creștini după Evanghelie, etc, SE VOR TREZI ÎN FUNDUL IADULUI pentru că n-au avut dragoste, au rănit inimi, au distrus suflete, au determinat ca mulți credincioși să își părăsească Bisericile în care s-au născut și în care și-au predat viața Domnului nostru Iisus Hristos…

Vă rog să citiți materialul publicat pe site-ul AFR (Alianța Familiilor din România) ca să vă formați o imagine clară atât despre domnii Petre Costea și Iulian Capsali, cât și despre actualii europarlamentari care nu întotdeauna au reprezentat interesele poporului român creștin în Parlamentul European.

Veți vedea că departajarea între europarlamentarii CU TEAMĂ DE DUMNEZEU și europarlamentarii FĂRĂ TEAMĂ DE DUMNEZEU s-a făcut atunci când au trebuit să voteze pentru sau împotriva valorilor creștine, pentru sau împotriva definirii căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită dintre bărbat și femeie (NU între persoane de același sex), pentru sau împotriva RAPORTULUI LUNACEK.

Hai să citim cu atenție cele de mai jos, ca să știm cu cine să NU mai votăm și mai ales, de ce trebuie neapărat SĂ-I VOTĂM PE UNUL DINTRE CEI DOI CANDIDAȚI CREDINCIOȘI, Petre Costea SAU Iulian Capsali, oameni care vor să slujească din toată inima lui Dumnezeu:

INDEPENDENȚII PETRE COSTEA SAU IULIAN CAPSALI
NE POT REPREZENTA CU CINSTE ÎN PARLAMENTUL EUROPEI ȘI UNUL DINTRE EI TREBUIE VOTAT DE NOI PENTRU CĂ DÂNȘII SUSȚIN VALORILE FAMILIEI ROMÂNEȘTI ȘI MORALA TRADIȚIONALĂ DE INSPIRAȚIE CREȘTINĂ

A început campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Partidele politice propun aceiaşi candidaţi vechi, care I-AU TRĂDAT PE ROMÂNI, dar sub alte sloganuri, în încercarea de a oferi ceva nou. Avem ocazia să votăm reprezentanţi care SĂ NE REPREZINTE CU ADEVĂRAT !

Dacă ne uităm la activitatea actualilor europarlamentari, avem o
imagine tristă: aceştia NU au reprezentat interesele şi valorile alegătorilor, ci au votat după interese oculte de grup politic, de multe ori împotriva dorinţei celor ce i-au trimis acolo (detalii în subsolul acestui articol).

Au votat PENTRU LEGALIZAREA PERVERSIUNILOR SEXUALE, ÎMPOTRIVA CREDINȚEI, ÎMPOTRIVA FAMILIEI, PENTRU INTERESELE STRĂINILOR ÎN ROMÂNIA…

De aceea, vă recomandăm ca pe 25 mai 2014 să mergeţi la vot şi să puneţi ştampila pe unul dintre cei doi candidaţi pro-familie:

PETER COSTEA și IULIAN CAPSALI susţin valorile familiei româneşti şi morala tradiţională de inspiraţie creştină. Intraţi pe paginile de internet ale dumnealor pentru a-i cunoaşte mai bine. Europarlamentarii Costea și Capsali, se vor alătura celorlalţi europarlamentari independenţi de la Bruxelles, împreună făcând auzită vocea valorilor autentice ale naţiunilor pe care le reprezintă.

Candidaţii PDL:

Primii pe listă sunt Teodor Stolojan şi Monica Macovei.
Stolojan, deşi a votat împotriva Raportului Lunacek, a declarat ulterior că ÎI PARE RĂU că a trebuit să voteze aşa, pentru că aşa i-a cerut partidul. Cu alte cuvinte, dânsul ar fi votat pentru drepturile homosexualilor !!! Afișele lui electorale nu au noimă – “Europa în fiecare casă”. Monica Macovei este deja arhicunoscută pentru susținerea ei activă faţă de homosexuali. Prima paradă a homosexualilor din Bucureşti a fost posibilă cu implicarea ei directă, pe vremea când era ministru de Justiţie. Actualmente, face parte, alături de Renate Weber (PNL) dintr-un grup dedicat promovării acestor perversiuni la nivelul Uniunii Europene.

Candidații PNL:

Am menţionat-o deja pe Renate Weber. Este o susţinătoare pe faţă a homosexualilor, a avortului şi a altor “drepturi” asemănătoare.
În România, în campania electorală, Renate Weber vorbește despre Dumnezeu, iar la Bruxelles votează cum nu trebuie. Alţi candidaţi la fel de nepotriviţi sunt Eduard Hellvig, Adina Vălean şi Norica Nicolai, care au votat PENTRU Raportul Lunacek!!!

Candidaţii PSD-UNPR-PC:

Corina Creţu, cap de listă, face parte, alături de Renate Weber (PNL) si Monica Macovei (PDL), din grupul de acţiune al Parlamentului European pentru drepturile homosexualilor (link). PSD face parte din “familia” socialistă din Parlamentul European. Socialiştii votează întotdeauna alături de liberali împotriva instituţiei familiei, pentru avort şi pentru alte lucruri incompatibile cu viaţa şi morala creştină.

Candidaţii PMP:

Partidul Mişcarea Populară este noul partid prezidenţial (jucăria domnului Traian Băsescu, încă preşedinte). Este populat de foşti PDL-işti. Lista de candidaţi e deschisă de Cristian Preda, un candidat amoral care crede că definiţia familiei trebuie să includă concubinajul şi parteneriatele homosexuale.

Mircea Diaconu: Un actor bun nu înseamnă neapărat un politician bun. Felul în care a făcut tot posibilul pentru a candida, reprezintă o bilă neagră pentru el. De asemenea, nu este independent cu adevărat. Dl.Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că îl aşteaptă în grupul lui parlamentar, dacă reuşeşte să fie ales. Dl. Diaconu este în realitate un candidat PNL.

* * *

Cel mai recent exemplu al activităţii imorale a actualilor europarlamentari este votul pe Raportul Lunacek. Printre măsurile menţionate în acest Raport este şi recunoaşterea de către statele membre a “căsătoriilor homosexuale” contractate în alte state membre. Marea majoritate a cetăţenilor României consideră că HOMOSEXUALITATEA ESTE O PERVERSIUNE. Cum au votat însă “reprezentanţii” românilor la Bruxelles?

Pentru Raportul Lunacek au votat :
Adrian Severin (ex PSD), Eduard Hellvig, Norica Nicolai, Renate Weber, Silaghi, Adina Vălean (PNL)

Contra Raportului Lunacek au votat :
Crin Antonescu, Bodu, Marinescu, Niculescu, Cristian Preda, Theodor Stolojan (PDL), Matula, Sogor, Winkler (UDMR), Corneliu Vadim Tudor.

Restul europarlamentarilor s-au abţinut (Elena Băsescu) sau nu au fost prezenţi.

Avem ŞASE europarlamentari care pretind că îi reprezintă pe români, dar care votează ÎMPOTRIVA valorilor acestora !

În majoritatea cazurilor, grupul parlamentar îi dictează parlamentarului cum să voteze. Tradiţional, socialiştii şi liberalii (PSD, PNL…) sunt anti-valori, iar popularii (PDL, PNȚCD…) sunt împărţiţi. De aceea, este preferabil să-l votăm pe unul dintre CANDIDAȚII INDEPENDENȚI PE CARE ÎI CUNOAȘTEM, întrucât aceştia îi pot reprezenta mai bine pe români.

SURSE:

http://www.culturavietii.ro/2014/01/30/mobilizare-solicitati-eurodeputatilor-romani-sa-respinga-raportul-lunacek/

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2014/02/07/monica-macovei-corina-cretu-si-renate-weber-fac-parte-din-grupul-lbgt-din-parlamentul-european-sprijinind-voluntar-si-oficial-homosexualii-si-drepturile-perversiunilor-sodomice/

https://www.tomisthecat.ro/2014/05/23/votati-pozitia-21-peter-costea-si-pozitia-20-iulian-capsali-pentru-o-europa-crestina/

8 thoughts on “ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014 – CU CINE VOTEAZĂ CREȘTINII ADEVĂRAȚI ?”

 • Demagogule,

  Mi-ai pus mai multe întrebări și acum sunt foarte prins și abia am apucat să-ți citesc comentariul și să ți-l aprob, n-am timp de nimic, încerc diseară când voi ajunge acasă, să-ți răspund punctual la întrebări, la problemele pe care le ridici. See you soon !

 • Acest mesaj nu are statutul de campanie electorală, conform Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001 modificată.

  Români din toate țările, treziți-vă!

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  • Domnule M.M.

   Cu tot respectul, vă informez că ați încălcat Regulamentul acestui blog.
   “Comentariul” dvs este de fapt un OFF-TOPIC, adică un material care n-are nici o legătură cu tema “CU CINE VOTEAZĂ CREȘTINII ADEVĂRAȚI ?” mai ales că
   DVS SUNTEȚI ATEU ! N-am văzut absolut nici un cuvânt despre credință și despre Dumnezeu în materialul pe care mi l-ați trimis. În schimb, promovați “iubirea de animale”, etc…

   Sper că n-aveți pretenția să promovez UN ATEU tocmai aici pe un blog creștin evanghelic. Oricât de bineintenționat și oricât de patriot ați fi, mai aveți nevoie de un lucru care v-a lipsit întotdeauna și care vă lipsește și acum : CREDINȚA ÎN DUMNEZEU ! Această condiție este foarte importantă (mai bine-zis, OBLIGATORIE) ca să pot să vă recomand și să vă promovez. Eu nu pot să promovez un om fără Hristos și fără Dumnezeu, chiar dacă sunteți un om cumsecade, un om de treabă, cu simțul umorului. A fi cumsecade, a fi de treabă, a avea simțul umorului sunt niște lucruri bune și plăcute dar NU SUNT SUFICIENTE PENTRU A FI MÂNTUIT !!! adică nu folosesc la nimic în planul mântuirii sufletului omenesc. Foarte mulți oameni cumsecade, de treabă și cu simțul umorului, VOR MERGE ÎN IAD, din nefericire. Sper să nu fie și cazul dvs, vă doresc din toată inima să vă întoarceți cu adevărat la Domnul, până nu e prea târziu…

   Chestia aia cu “Români din toate țările, treziți-vă!” seamănă foarte mult cu “Proletari din toate țările, uniți-vă!”…

   • Stimate Domn,

    Vă rog să mă scuzați pentru postarea programului meu electoral pe site-ul dumneavoastră, dar văzând că aici se discută numai despre alegerile parlamentare și nu despre credință, am îndrăznit să postez tema alegerilor Prezidențiale.

    În altă ordine de idei, la vremea când am învățat eu religie, am învățat că ortodocșii sunt creștini.
    Că dumneavoastră susțineți că sunt păgâni, e o noutate pentru mine. Așa că acum imediat am să deschid Google-ul să mă dumiresc… Ma scuzați dar toate articolele din internet pe care le-am deschis, indică religia Ortodoxă ca și creștină. Puteți să verificați și dumneavoastră.

    Și în final, cu toate că nu vă cunosc, trebuie să vă spun că atitudinea dumneavoastră față de un om, indiferent de credința lui, om care tot de Dumnezeu este făcut, nu corespunde întru totul cu atitudinea unui creștin adevărat și v-aș recomanda să mai citiți și să luați pilde din Sfânta Evanghelie după Luca sau Matei sau din pildele lui Solomon.

    Vă doresc să vă ajute și să vă lumineze Acel în care credeți !

    • “…văzând că aici se discută numai despre alegerile parlamentare și nu despre credință, am îndrăznit să postez tema alegerilor Prezidențiale.”

     Domnule Mircea Moise, aici n-am discutat despre alegerile parlamentare (care n-au loc în nici un caz anul acesta) ci despre alegerile EUROPARLAMENTARE !!!
     Deci este bine să ne exprimăm în mod corect.

     Pe de altă parte, chiar dacă am abordat tema alegerilor EUROPARLAMENTARE, a fost vorba și despre credință. Dacă ați citit cu atenție articolul meu, poate că ați observat următorul pasaj : “SĂ-I VOTĂM PE UNUL DINTRE CEI DOI CANDIDAȚI CREDINCIOȘI, Petre Costea SAU Iulian Capsali, oameni care vor să slujească din toată inima lui Dumnezeu.”
     Deci am recomandat doi oameni CREDINCIOȘI (care slujesc lui Dumnezeu) ca replică la oferta ATEISTĂ pe care o fac partidele politice atunci când își trimit reprezentanții în Parlamentul European. Dacă vreți să sugerați că am promovat doi oameni care n-au legătură cu CREDINȚA înseamnă că sunteți un om nedrept și profund incorect (sper să nu fie așa).

     “În altă ordine de idei, la vremea când am învățat eu religie, am învățat că ortodocșii sunt creștini.
     Că dumneavoastră susțineți că sunt păgâni, e o noutate pentru mine.”

     Subiectul e dificil și este ora 0.41 noaptea.
     Încerc mâine să vă prezint punctul meu de vedere care necesită o explicație detaliată.

     P.S. Doar o întrebare : din ATEU ați devenit brusc un apologet al ortodoxiei ?!? măi să fie !

     • Stimate domn

      Vă rog să-mi permiteți doar o scurtă replică la P.S.-ul dumneavoastră.

      Îmi reproșați că nu citesc cu atenție postarea dumneavoastră dar dacă dumneavoastră ați fi citit cu atenție doar începutul postării mele, ați fi aflat apartenența mea religioasă.

      Vă doresc numai bine.

 • Acest mesaj nu are statutul de campanie electorală, conform Legii administrației publice locale nr. 215/2001 modificată.

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  • ATENȚIONARE:

   Mesajele de tip OFF-TOPIC postate cu sau fără rea intenție, intră automat sub incidența Regulamentului blogului https://www.tomisthecat.ro/

   Vă mulțumesc pentru înțelegere și conformare !

   REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

   Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

   Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!