previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

AJUTAȚI ACEASTĂ MAMĂ DISPERATĂ!

CAMELIA SMICALA IMPREUNA CU COPIII

Nu pot să accept și nu voi accepta niciodată ca unul din noi să fie abandonat, uitat de ai lui sau lăsat să moară de disperare, printre străini!…

Azi m-a sunat Camelia Smicală… Îmi este imposibil să vă spun cum era. Un om sfâșiat, care-și așteaptă sfârșitul!, desființat de aparatul represiv al Finlandei, o Mamă rănită, care și-a pierdut orice speranță, căci nu mai așteaptă nimic de la nimeni!…

Este, oare, posibil însă să ne întoarcem cu spatele la această Dramă de nedescris?!?
Este, oare, posibil să renunțăm să ne mai ajutăm între noi și să o lăsăm să moară?!?
Care este vina ei?!? Care este vina celor doi copii?!?

Am urmărit cum autoritățile române, rând pe rând, au cedat în fața demonstrațiilor de forță ale Finlandei. S-o spunem direct: ai lor sunt prea cinici, dar inteligenți; ai noștri sunt și Incompetenți și Lași! Preocupat de micile lui griji de familie sau de războaiele cu PSD, Klaus Iohannis n-a îndrăznit să deschidă niciodată gura pentru a ajuta vreun român sau această Mamă aflată într-o situație dramatică. Nici prim-ministrul nu s-a topit ajutând oamenii.

Într-un comunicat de tot râsul, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, despre care aveam o impresie mai bună!, ne-a demonstrat că rămâne un simplu avocat complexat, dar nu un Ministru al Afacerilor Externe! Este o mare diferență! Dumnealui își justifică lipsa de profesionalism și de Umanitate prin niște aberații pe care le debitează, citez din memorie, “Întrucât copiii Smicală au și cetățenie finlandeză și domiciliază în Finlanda, prevalează legea finlandeză”, adică, nu se poate face nimic!

Nu știu prin câte școli a trecut acest Aurescu, dar, o Ființă Umană – vreau să-i spun – trebuie apărată de toți cei care se simt Oameni!, nici nu mai contează naționalitatea ei și nici nu mai contează în ce țară locuiește! Dacă un Om îți cere ajutorul, tu nu-i întorci spatele! Cu atât mai mult că atât Camelia Smicală cât și copiii săi au cetățenie română și au cerut în mod repetat ajutor României!

Un stat trebuie să lupte pentru cetățenii săi, indiferent unde s-ar afla ei! Cel mai bun exemplu în acest sens este Norvegia – Iată că dau și exemple bune din Norvegia! – unde coaliția de guvernământ s-a destrămat acum ceva zile, pentru că o pakistaneză cu cetățenie norvegiană și cei doi copii ai săi, care plecase de bunăvoie să lupte pentru teroriștii ISIS, a fost readusă din infern de către autoritățile norvegiene în țara sa adoptivă!… Puteau să-i întoarcă spatele, să se eschiveze, domnule Aurescu, aveau și motive!, dar n-au făcut-o! Dvs., Președintele Țării, Prim-ministrul, ați auzit de Omenie, de Legi Morale, de Bun-simț?!?!? Dacă statul român închide ochii și capitulează în fața nedreptăților, abandonându-și cetățenii, e grav!

Îmi este silă de Ipocrizia și Lașitatea unor astfel de dregători.
Vă este cumva teamă că supărați Finlanda?! Credeți că mersul în vârful pașilor și lustruitul clanțelor este strategia potrivită pentru o țară întreagă?!?

Și, totuși, ce ne rămâne de făcut dacă autoritățile române nu fac nimic?!?

SĂ NU CEDĂM!

SĂ ORGANIZĂM MANIFESTAȚII DE PROTEST PESTE TOT ÎN LUME!

FIȚI CREATIVI!

Și încă un lucru… Vin alegerile! Nici nu știți ce forță extraordinară avem ca electorat. Dacă lor nu le pasă de noi – Camelia și copiii săi sunt cetățeni români! – îi vom face să le pese!…

George Alexander

SURSA:
https://www.facebook.com/GeorgeAlexander1961/posts/1037125156663212

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!