previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ADRIAN STREINU CERCEL – SCRISOARE DESCHISĂ PENTRU CEI CARE VORBESC PE LÂNGĂ

ADRIAN STREINU CERCEL - PROFESOR UNIVERSITAR DOCTOR - SPECIALIST BOLI INFECTIOASE

N-am avut niciodată onoarea să-l cunosc personal pe domnul profesor doctor Adrian Streinu Cercel dar am văzut ce fel de om este, cu ce se ocupă, cât de mult bine face în țara asta, cum slujește semenilor săi cu dedicare și pasiune. Acest om este înzestrat de Dumnezeu cu niște calități pe care nu le are oricine. Acest om a salvat și salvează foarte mulți oameni de la moarte. Acest om este foarte respectat și prețuit pe plan internațional. Din nenorocire, noi, românii, suntem renumiți în această lume pentru că suntem cei mai mari specialiști în scuiparea și batjocorirea valorilor națiunii române. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru. Au existat multe alte situații asemănătoare deci avem de-a face cu un caracter foarte urât al românilor care nu știu să-și aprecieze cum se cuvine înaintașii și oamenii de mare valoare intelectuală și profesională. Îi apreciem abia după ce pleacă în veșnicie sau nici măcar post-mortem.

De fapt, de ce oare mă mir atât de mult că oamenii fără Hristos se comportă atât de mizerabil? În calitatea mea de creștin evanghelic cunosc cel puțin un caz care mă revoltă și mă întristează enorm. În anii ’90 am cunoscut personal un slujitor al Domnului deosebit de jertfitor și implicat într-o Biserică. Am participat la studiile biblice excepționale ale dumnealui. Dânsul m-a ajutat cu adevărat să fac primii pași pe calea credinței și dânsul s-a rugat împreună cu mine ca un adevărat duhovnic. Am simțit bunătatea, dragostea și prietenia sa chiar dacă era din altă confesiune creștină decât cea din care făceam deja parte. N-a ținut cont și nu l-a deranjat. Nu m-a întrebat niciodată: “Ce cauți tu aici în Biserica noastră? De ce nu te duci la Biserica ta?” M-a tratat cu respect și m-a ajutat să urc pe treptele credinței în Domnul Iisus Hristos. A venit la mine acasă în penultima zi de viață a soacrei mele, i-a cântat “Blândul Păstor”, i-a citit din Cuvântul Domnului, i-a adresat cuvinte de încurajare de care avea mare nevoie și s-a rugat cu dânsa. A fost alături de noi deși făcea parte din altă confesiune și n-avea nicio obligație. A venit și a predicat la înmormântarea soacrei mele care L-a primit pe Domnul Hristos datorită dumnealui. Acest om al lui Dumnezeu a plecat de pe acest pământ în urmă cu vreo 15 sau 20 de ani dar nu găsesc absolut nimic pe internet despre dânsul, nici măcar data nașterii și data morții sale, nici măcar numele său nu apare pe Google! N-a contat nici măcar faptul că a participat la o mulțime de cateheze în Biserica în care slujea. N-a contat nici măcar că a botezat o mulțime de oameni întorși la Domnul în Biserica sa. N-a contat nici măcar faptul că a realizat zeci de emisiuni excepționale la un post de radio creștin din București. Vi se pare normal?!? Ce-au făcut frații săi de slujire din Biserica din care făcea parte? Ce-au făcut colegii săi de la postul de radio creștin?!? De ce nu este respectată memoria sa și de ce nu apare menționat nicăieri pe site-ul Bisericii unde a slujit Domnului cu toată dragostea timp de zeci de ani??? Pentru că așa suntem noi, românii, inclusiv cei care pretindem că suntem credincioși. Ne batem joc de cei care au slujit zeci de ani în Bisericile noastre, îi dăm la o parte, îi jignim și lăsăm ca timpul să aștearnă uitarea peste ei.

Revin la lumea așa zis “creștină” în care trăim și la recenta demitere profund nedreaptă a domnului profesor doctor Adrian Streinu Cercel din funcția de președinte al Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID-19. Este foarte clar că dânsul a fost “săpat” politic deși domnia sa n-are nicio treabă cu politica pentru că se ocupă doar de viruși și bacterii. Pentru a spulbera toate mizeriile de tip fake news despre domnul profesor doctor Adrian Streinu Cercel, voi publica chiar acum Scrisoarea Deschisă prezentată de domnia sa chiar ieri, 23 aprilie 2020. Vă invit să o citiți iar apoi să trageți concluziile care se impun.

SCRISOARE DESCHISA ADRIAN STREINU CERCEL 23.04.2020

SURSĂ DE DOCUMENTARE:
https://www.dcmedical.ro/prof-dr-adrian-streinu-cercel-scrisoare-deschisa-primele-explica-ii-despre-scandalul-cu-carantina_616884.html

CEI CARE HABAR N-AVEȚI CINE ESTE DOMNUL PROFESOR DOCTOR ADRIAN STREINU-CERCEL ȘI CU CE SE OCUPĂ, PUTEȚI VEDEA CV-UL DUMNEALUI CA SĂ RĂMÂNEȚI CU GURA CĂSCATĂ ȘI SĂ NU MAI TRĂNCĂNIȚI TOT FELUL DE PROSTII DESPRE DOMNIA SA:
https://umfcd.ro/wp-content/uploads/CV-Prof.-Dr.-Adrian-Streinu-Cercel-_romana.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!