previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ADRIAN PAPAHAGI: REFERENDUMUL S-A DOVEDIT A FI RECENSĂMÂNTUL CREȘTINILOR DIN ROMÂNIA

ADRIAN PAPAHAGI

(foto: wikipedia)

Referendumul s-a dovedit recensământ. Acesta e bazinul creștin-conservator în România. El va trebui ocupat de un partid patriotic, filoeuropean și atlantist, care să se opună tăvălugului neomarxist. Dacă va fi creat un astfel de partid, îl voi sprijini. Va trebui să ferim dreapta conservatoare de glisarea înspre putinism și fascism, și România de ofensiva neomarxistă.

Cei care au votat la Referendum au participat de bunăvoie, nu încolonați de partide sau mobilizați de biserici. Sunt în mod evident cetățeni informați, care au înțeles miza Referendumului și nu s-au lăsat intoxicați sau intimidați de campania teribilă de ură, dezinformare și demonizare orchestrată de tabăra boicotistă.

Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat decent și onest în dezbatere, de o parte și de cealaltă, și rămân solidar cu toți cei care apără tradiția creștină în România europeană.

Cu aceasta, am încheiat pentru o vreme comunicarea pe această platformă: am și alte lucruri de făcut.

Tuturor, pace și bunăvoire!
Conf.Univ.Dr.Adrian Papahagi

ACESTA E PROCENTUL CRESTINILOR DIN ROMANIA

SURSA:
https://www.facebook.com/papahagi/posts/269416903689241

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!