previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

A BOICOTA REFERENDUMUL PENTRU CASATORIA NATURALA FIINDCA E ORGANIZAT DE PSD ESTE CA SI CUM AI INCHIDE METROUL FIINDCA L-A FACUT CEAUSESCU

A BOICOTA REFERENDUMUL CASATORIEI NATURALE ORGANIZAT DE PSD ESTE CA SI CUM AI INCHIDE METROUL FIINDCA A FOST FACUT DE CEAUSESCU!

Domnul Horațiu Șerb are mare dreptate. Nu am cum să-l contrazic chiar dacă în 1990 am ieșit în stradă împotriva Frontului Salvării Naționale (FSN) și a lui Ion Iliescu “emanatul” care a confiscat Revoluția (sau ce-o fi fost ea) și idealurile acesteia. Pentru mine, cel mai mare șoc a fost momentul de neuitat în care FSN “s-a transformat” într-un partid politic adică și-a permis să schimbe regulile jocului chiar în timpul jocului. Atunci am crezut că o iau razna! N-am mai putut să mă abțin și am luat foc. Era să fiu luat la bătaie de colegii mei din institutul de proiectări în care lucram pentru că ERAM SINGURUL ÎMPOTRIVA LUI ION ILIESCU! Toți colegii mei erau feseniști convinși și au început să latre ca disperații atunci când s-au reînființat partidele politice istorice (PNL condus de regretatul Radu Câmpeanu și PNȚCD reprezentat de regretatul Ion Rațiu) după 45 de ani de totalitarism. Toți colegii mei erau fani ai minerilor și-i așteptau cu nerăbdare să vină în București ca “să facă ordine”. Și într-adevăr, hoardele de mineri au făcut “ordine” cu bâtele iar Ion Iliescu LE-A MULȚUMIT FOARTE MULT pentru modul cum au ciomăgit bucureșteni nevinovați care au avut ghinionul să poarte ochelari sau barbă (elemente caracteristice studenților și intelectualilor care au fost ținta predilectă a minerilor).

Am făcut introducerea de mai sus ca să nu creadă cineva că sunt pesedist sau mai știu eu ce. N-am fost niciodată și nu sunt membru în niciun partid politic și nici n-am de gând să mă înrolez deocamdată, cât timp în țara asta nu există doctrine politice clare ci doar partide politice care oscilează între stânga și dreapta sau între dreapta și stânga, migrând dinspre o familie politică europeană spre alta fără să aibă niciun regret și fără să le pese de alegătorii care au avut încredere în ei și le-au dat votul. Traseismul politic este un sport național.

Să revenim la oile noastre și la Referendumul pentru căsătoria naturală care va avea loc în zilele de 6 și 7 octombrie 2018. SĂ FIE FOARTE CLAR! NU MĂ INTERESEAZĂ CINE ORGANIZEAZĂ ACEST REFERENDUM PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE! DIN PARTEA MEA, POATE SĂ-L ORGANIZEZE PARTIDUL ECOLOGIȘTILOR SAU PARTIDUL EXTRATEREȘTILOR, PUȚIN ÎMI PASĂ, MĂ DOARE DREPT ÎN COT!

PE MINE MĂ INTERESEAZĂ VIITORUL COPIILOR ȘI NEPOȚILOR MEI!
PE MINE MĂ INTERESEAZĂ SOARTA NAȚIUNII ROMÂNE CARE RISCĂ SĂ DISPARĂ DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI PENTRU CĂ OAMENII NU SE MAI CĂSĂTORESC ȘI NU MAI FAC COPII!
Nu discutăm aici despre de ce nu se mai căsătoresc oamenii și despre de ce nu mai fac copii ci discutăm despre ce putem să facem noi? CE SE POATE FACE????

Se poate face un lucru foarte simplu și de bun simț. Să lăsăm toate prostiile și nimicurile deoparte, să ne ridicăm drepți în picioare și SĂ MERGEM PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU LA REFERENDUM ÎN ZILELE DE 6 ȘI 7 OCTOMBRIE 2018 CA SĂ VOTĂM “DA” PENTRU DEFINIREA CLARĂ ȘI RĂSPICATĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI!

SĂ NE FACEM DATORIA FAȚĂ DE ACEASTĂ ȚARĂ ȘI SĂ LE DĂM O PALMĂ PESTE BOT PROGRESIȘTILOR NEOMARXIȘTI DIN TOATĂ UNIUNEA EUROPEANĂ CARE VOR SĂ LE PERMITEM TUTUROR SĂ FACĂ TOT CE VOR EI ÎN ACEASTĂ ȚARĂ SUVERANĂ!

ROMÂNIA NU ESTE LABORATOR EXPERIMENTAL PENTRU CIUDĂȚENIILE ȘI MIZERIILE INVENTATE ÎN “LUMEA CIVILIZATĂ” CARE MIE ÎMI PRODUCE O PROFUNDĂ SCÂRBĂ!

Ar mai exista o variantă care ar fi fatală… Să ne lăsăm orbiți de resentimente și mai ales de ură… Să stăm ca niște nesimțiți și ca niște proști acasă în loc să mergem ca să votăm “DA” la Referendum și să permitem să se aleagă praful și pulberea de viitorul și soarta României!
Să ne sinucidem ca nație și să dispărem pentru totdeauna de pe fața pământului…

ASTA VREȚI?!? DRAGNEA E DE VINĂ? ȘI ĂSTA A PUS FOC LA COLECTIV?!?
MERGEȚI LA DOCTOR ȘI LUAȚI-VĂ PASTILELE PÂNĂ NU-I PREA TÂRZIU!

Doamne ajută! Doamne, dă izbândă!
Dumnezeu să binecuvânteze România!

INTREBAREA DE LA REFERENDUMUL PENTRU CASATORIE ESTE FOARTE CORECTA

Referendumul nu are treabă cu PSD, vezi lista cu țările europene care și-au introdus în Constituție definiția căsătoriei ca fiind uniunea între UN BĂRBAT și O FEMEIE, deocamdată sunt 14 țări:

LISTA TARILOR EUROPENE CARE AU INTRODUS IN CONSTITUTIE DEFINITIA CASATORIEI CA FIIND UNIUNEA INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE

CODUL CIVIL SE POATE MODIFICA FARA REFERENDUM DAR ACESTA TREBUIE SA RESPECTE CONSTITUTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!