previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

3 MILIOANE ȘI JUMĂTATE DE ROMÂNI CARE AU VOTAT CU “DA” LA REFERENDUMUL PENTRU CĂSĂTORIE AU ȘANSA UNICĂ SĂ-L VOTEZE PE CREȘTINUL PETER COSTEA CARE-I POATE REPREZENTA CU ADEVĂRAT ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

PETER COSTEA MERITA VOTAT PENTRU CA ESTE UN OM CREDINCIOS SI TEMATOR DE DUMNEZEU

3.5 MILIOANE DE VOTURI: NU LE DAȚI PARTIDELOR POLITICE!

În zilele de 6 și 7 octombrie 2018, 3.5 MILIOANE dintre cei mai onești și de bun simț cetățeni ai României au votat PENTRU căsătoria și familia tradițională. După cum bine știți, și eu am fost unul dintre voi, bătând România în lung și în lat, mobilizând oamenii și distribuind peste un milion de fluturași.

PARTIDELE POLITICE DIN ROMÂNIA NE-AU IGNORAT, iar unele dintre ele au atacat democrația română, boicotând Referendumul, cerându-ne să nu mergem la vot.
Au lansat dezinformări, manipulări despre Referendum, iar astăzi ne cer voturile pentru 26 mai 2019, ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Nu putem, de bună credință, să fim nepăsători în fața acestei crime împotriva democrației.

Ca atare, în calitatea mea de fondator al Alianței Familiilor din România, inițiator al primului Referendum pentru modificarea Constituției în 2006, co-inițiator al Coaliției pentru Familie și susținător ardent al Referendumului din 2018, îi rog pe toți cei 3.5 milioane de români să se prezinte la vot pe 26 mai 2019, dar SĂ NU VOTEZE PARTIDELE POLITICE!

ESTE TIMPUL SĂ NU MAI FACEM JOCURILE PARTIDELOR POLITICE!

Am rămas singura opțiune viabilă în acest vacarm al alegerilor europarlamentare, singurul care afirmă și promovează importanța familiei tradiționale pentru societate, o temă pe care o voi promova în Parlamentul European.

Vă rog, deci, în mod respectuos, să votați pentru această alternativă, ca astfel să continuăm demersurile pe care seculariștii le-au blocat în octombrie 2018.

VOTAȚI PETER COSTEA! VOTAȚI POZIȚIA 16!

SURSA:
https://costea-parlamentuleuropean.ro/2019/05/20/3-5-milioane-de-voturi-nu-le-dati-partidelor-politice/

CV Peter Costea

2 thoughts on “3 MILIOANE ȘI JUMĂTATE DE ROMÂNI CARE AU VOTAT CU “DA” LA REFERENDUMUL PENTRU CĂSĂTORIE AU ȘANSA UNICĂ SĂ-L VOTEZE PE CREȘTINUL PETER COSTEA CARE-I POATE REPREZENTA CU ADEVĂRAT ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN”

  • De fapt, un candidat independent, dacă vrei să fii realist, are zero șanse de influență în Parlamentul European ca independent, în afara unei formațiuni politice. Zero!
    Deci, nu va putea mișca un deget dacă ar ajunge acolo.

    • Vasi, nu uita că în Parlamentul European există cel puțin câte un “Peter Costea” din fiecare țară membră UE adică vreo 28 DE CREȘTINI SINCERI ȘI FOARTE SERIOȘI care ar putea constitui un grup puternic de eurodeputați luptători pentru promovarea valorilor și principiilor fundamentale creștine, atât la Bruxelles, cât și la Strasbourg. Este foarte important ca într-o Europă postcreștină ateizată să se mai audă voci puternice și ferme care susțin Evanghelia Domnului Iisus Hristos și principiile moralei creștine care derivă din aceasta. DEPINDE DE NOI ca domnul Peter Costea să devină eurodeputat mai ales că toate partidele politice parlamentare din România NE-AU TRĂDAT sau mai bine zis ȘI-AU BĂTUT JOC DE NOI la Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei în Constituție din zilele de 6 și 7 octombrie 2018.

      Eu nu mai am încredere decât într-un om credincios cu adevărat, un om sincer și dedicat, jertfitor și luptător pentru viața copiilor nenăscuți, pentru normalitatea și firescul familiei și căsătoriei naturale, pentru apărarea drepturilor părinților de a-și educa și crește copiii în credința în Domnul Hristos, pentru libertatea de expresie și de conștiință care sunt din ce în ce mai înăbușite atât în Statele Unite, cât și în Uniunea Europeană. Votez cu toată inima pentru domnul Peter Costea pentru că dânsul este singurul care mă poate reprezenta cu sinceritate, demnitate, cinste și onoare în Parlamentul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!