PARIUL LUI PASCAL
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE - GEORGE ORWELL
previous arrow
next arrow
Slider

PATRIARHIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ESTE ALĂTURI DE FAMILIA CREȘTINĂ PENTICOSTALĂ BODNARIU DIN NORVEGIA

FAMILIA MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU COPIII

Am trăit s-o aud și pe-asta! Că ortodocșii sunt solidari cu penticostalii…
Să fiu sincer, când am văzut Comunicatul Bisericii Ortodoxe Române, am crezut că nu văd bine și-mi venea să-mi iau o pereche de ochelari de vedere.

Eu am criticat de multe ori Biserica Ortodoxă pe blogul meu și am taxat-o așa cum se cuvine din multe motive pe care n-are sens să le enumăr acum.

În acest moment, nu pot decât să fiu corect și să apreciez gestul de solidaritate manifestat de Patriarhia Română față de Marius și Ruth Bodnariu, familia mixtă româno-norvegiană care trece printr-o grea încercare după ce autoritățile norvegiene pentru „protecția copilului” (sau mai bine-zis „traumatizarea copilului”) le-au răpit cei cinci copii, dintre care un bebeluș în vârstă de 3 luni care era alăptat de mama lui!!! Acest abuz îngrozitor al norvegienilor ateiști s-a făcut FĂRĂ O ANCHETĂ SOCIALĂ PREALABILĂ și mai ales FĂRĂ O HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ!!!

Ce frumos ar fi ca ortodocșii să fie în bune relații cu ceilalți creștini, fie că sunt, baptiști, penticostali, evanghelici, adventiști, etc.
Ce bine ar fi ca preoții ortodocși să nu mai arunce cu noroi în toți creștinii care nu sunt ortodocși și să nu-i mai numească „secte” sau „rătăciți”…

Pentru mine, ORICE OM CARE CREDE ÎN SFÂNTA TREIME ESTE CREȘTIN! Acesta ar trebui să fie factorul comun care să-i apropie pe creștini, nu dacă îți faci cruce sau nu, dacă te închini la o icoană sau nu, dacă te botezi când ești prunc sau când ești adult, etc, lucruri care n-au nicio legătură cu ceea ce trebuie să facem ca să fim mântuiți (să-L primim cu adevărat pe Hristos ca Mântuitor și Domn al inimilor și vieților noastre și să călcăm pe urmele Lui).

Închei aici cu speranța că voi apuca ziua când creștinii vor strânge rândurile și vor înțelege că nu putem să fim dezbinați în fața celui mai mare pericol care se abate din ce în ce mai mult peste noi toți: ATEIZAREA ROMÂNIEI!

Doamne ajută! Doamne, dă izbândă în cazul Bodnariu!
Doamne, binecuvântează poporul român și ajută-l să se întoarcă la Hristos!

COMUNICAT
BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

Solidaritate cu familia Bodnariu

Patriarhia Română a luat act cu îngrijorare de situaţia critică în care se află familia Bodnariu din Norvegia din cauza separării forțate a celor cinci copii de părinții lor, în urma deciziei autorităților locale norvegiene.
Considerăm că, independent de motivele legale invocate de autorităţi, rolul părinţilor, respectiv al familiei, trebuie să rămână prioritar în creşterea şi educarea copiilor, fapt care nu exclude cooperarea cu statul. Din această perspectivă, Biserica susţine permanent familia ca fiind cadrul natural pentru nașterea, creșterea şi educarea copiilor în spiritul valorilor fundamentale pentru cultura şi civilizaţia europeană de sorginte creştină.
Ne exprimăm speranţa că printr-o analiză obiectivă a cazului familiei Bodnariu de către factorii responsabili din Norvegia se va ajunge la reintegrarea firească a celor cinci copii în familia în care s-au născut şi au crescut.

SURSA:

http://patriarhia.ro/solidaritate-cu-familia-bodnariu-8544.html

4 thoughts on “PATRIARHIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ESTE ALĂTURI DE FAMILIA CREȘTINĂ PENTICOSTALĂ BODNARIU DIN NORVEGIA”

 • BOR a fost alături și când a fost ales un Președinte de țară luteran. Însă când BOR și Daniel sunt atacați de hoardele de atei în fel și chip, nu e nimeni alături de ei.

 • Dacă propune papa și o și face, o mare unitate, o mare familie creștină, sărim în sus și pe bună dreptate o facem, acum când e și pielea noastră în joc și mă refer la încercarea care ne doare, acceptăm alianțe doar ca să ne treacă durerea. Tot homosexualul și toți cei ce avortează, implicit toți cei ce aprobă asta sau le acceptă manipulând, nu cred că va zice vreunul că nu crede în Trinitate, asa că, mai bine, mai analizează odată situația și vezi pe cine numește Domnul credincios și nu noi, oamenii.

  Suntem pătați ca și credincioși, folosind metodele lumii ca să rezolvăm probleme ce țin de Dumnezeu, și văd că se predică o „evanghelie online” și adaptăm Biblia la ea, când ar trebui să ne adaptăm noi la Biblie. Bine ar fi să ne revenim, întreabă Domnul: „Oare va găsi credință pe pământ?”

  Să nu cumva să vină și să găsească oameni în piețe, cerând respectarea drepturilor omului, și fraților… drepturile credincioșilor nu sunt egale cu cele ale omului, și nu CEDO le onorează, ci Dumnezeu, ca sfârșit al alergării cu răbdare, care nu e necesară când nu e nevoie ci acum când e nevoie!

  Am așteptat prigoana în teorie, atâția ani de zile de pace, cât a îngăduit Domnul iar când vine, protestăm să plece!

  Așteaptă în tăcere ajutorul Domnului…

 • Foarte adevărat. Am ajuns să ne unim cu cei care odinioară ne-au târât străbunii prin închisori și mulți dintre ei și-au găsit moartea din cauză că nu credeau în cruce și nu se închinau icoanelor. Singurul mod care ar trebui să ne unească este rugăciunea, nu protestele în stradă.

  Fraților, primii creștini nu au ieșit în stradă când Petru era în temniță, au stat zi și noapte în rugăciune și Dumnezeu a dat izbăvire. Noi am schimbat ordinea, am ieșit în stradă și am părăsit odăița de rugăciune și uite așa NU SE REZOLVĂ NIMIC. Ceea ce nu înțelege omul este că EL nu poate rezolva absolut nimic…

 • Tot omul muritor de rând, indiferent de confesiunea religioasă pe care o are, ar face bine să-L caute pe Domnul Iisus și să primească iertarea și curățarea de păcate. Domnul Iisus iubește pe toți deopotrivă dar mai ales pe cei ce-L caută pe Domnul dintr-o inimă curată și neprefăcută și doresc cu toată ființa lor să împlinească cu scumpătate voia Lui Dumnezeu în viața lor.

  Bine ar fi să se lase o dată pentru totdeauna polemicile dintre biserici și toți să-L caute cu adevărat pe Dumnezeu în viața lor. Sfânta Scriptură trebuie citită, studiată și împlinită în viața fiecăruia, nu după bunul plac al fiecăruia. Cuvântul Lui Dumnezeu nu poate fi negociat sau interpretat după cum vrea fiecare în parte.

  Să ne ferească Dumnezeu să ajungem la Judecată înaintea Domnului fără să avem păcatele iertate și-ntr-o stare nedemnă de a da ochii cu Dumnezeu că va fi vai și amar de noi!

  Dumnezeu să vă călăuzească și să vă dea o minte înțeleaptă ca să puteți să vedeți deslușit care este Voia Lui Dumnezeu cea bună, plăcută și desăvârșită cu privire la fiecare în parte.

  Fiți binecuvântați! Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:
Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!