PARIUL LUI PASCAL
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE - GEORGE ORWELL
previous arrow
next arrow
Slider

MIHAELA GRINDEANU DESPRE SOȚUL EI – MESAJ IMPRESIONANT RECOMANDAT CELOR CARE URLĂ AIUREA PE STRĂZI

SORIN GRINDEANU IMPREUNA CU SOTIA SI COPIII DUMNEALUI

SORIN SI MIHAELA GRINDEANU IMPREUNA CU CEI DOI COPII

(foto: facebook.com)

Bună seara!

Deoarece am luat decizia, pentru binele familiei mele, de a-mi bloca contul de Facebook, voi folosi această metodă pentru a vă transmite un mesaj personal!
Poate greșesc făcând publice aceste rânduri, poate voi fi condamnată și blamată de mulți care le vor citi! Dar nu mai pot să tac! Nu vreau să mai tac!

Soțul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat și susținut de mulți oameni! A ajuns să fie acuzat de susținere a corupției, să fie acuzat de minciună și de intenții ascunse! A ajuns prim ministru al României pentru că i-au cerut colegii de partid și nu pentru că a avut el intenții sau ambiții ascunse! A primit această funcție cu dorința clară de a face bine!

A plecat de lângă familie, de lângă prieteni, de lângă oamenii care îl susțineau, convins că poate ajuta România! Are doi copii mici, are o familie respectată, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun că el vrea să-l distrugă! Ce om responsabil, ce tată și-ar dori să-și stigmatizeze proprii copii, să atragă asupra familiei sale amenințări și blesteme, să le distrugă viitorul? Nu are logică!!

Va veni o vreme când nu va mai fi lângă copiii lui, când nu va putea să-i mai protejeze și nimeni nu poate să creadă, nici măcar pentru o clipă, că nu-și dorește o țară prosperă și necoruptă pt viitorul copiilor lui!

Nu știu cine are de câștigat după toate aceste proteste, nu știu cine are de câștigat din distrugerea imaginii lui, a carierei lui, dar el sigur, nu are de câștigat!

Nu i-am cerut să se întoarcă lângă familie, deși îmi doresc din suflet să ne recuperăm liniștea. Dar, în același timp, îmi doresc să fie lăsat să demonstreze tuturor celor care nu cred în el, că e un om capabil, că are intenții bune și că poate duce la bun sfârșit un program din care românii au numai de câștigat!

Să îl ajute Dumnezeu!!

Aceste rânduri au fost scrise de mine, nu am fost manipulată, nu am intenții ascunse, nu vreau să citească nimeni „printre rânduri”! Sunt gândurile, grijile și convingerile mele și am simțit nevoia să le transmit în speranța că unii vor încerca măcar să-l reanalizeze pe omul Sorin Grindeanu și faptele lui!

Mulțumesc anticipat tuturor care, deși nu pot să fie de acord cu mine, nu vor considera necesar să înjure sau să blesteme vreun membru al familiei mele!

Mulțumesc!
MIHAELA GRINDEANU

SURSA:

https://www.facebook.com/danielescu.alexandra/posts/1285180768191672

SORIN MIHAI GRINDEANU - NOUL PRIM MINISTRU AL ROMANIEI

(foto: Secunda TV)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:
Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!