PARIUL LUI PASCAL
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE - GEORGE ORWELL
previous arrow
next arrow
Slider

HRISTOS A ÎNVIAT ŞI ESTE VIU ÎN VECII VECILOR!

Duhul Sfânt în chip de porumbel

DOMNUL IISUS HRISTOS RĂSTIGNIT PE CRUCE

Cu toţii trebuie să ne bucurăm de Sărbătoarea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Biruinţa pe care El a avut-o asupra morţii, înseamnă VIAŢĂ pentru noi. Prin Învierea Sa, Domnul Iisus Hristos a deschis CALEA care ne poate conduce spre mântuirea sufletelor noastre, cu condiţia SĂ ACCEPTĂM DIN MÂNA SA SFÂNTĂ, ACEST DAR MINUNAT.

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTĂ ACCEPTARE?

Mai întâi, înseamnă să înţelegi că a existat un moment UNIC în istoria omenirii, când Dumnezeu care este o fiinţă spirituală, a renunțat pentru o vreme la slava Sa și S-a întrupat, adică S-A MATERIALIZAT, s-a făcut materie PENTRU TINE şi PENTRU MINE. A făcut acest lucru pentru a experimenta sentimentele, problemele şi suferinţele noastre, ale oamenilor creaţi de El.

În al doilea rând, înseamnă să înţelegi că NU te poţi apropia de Dumnezeu PRIN CEEA CE EŞTI TU sau PRIN CEEA CE FACI TU.

SINGURA CALE prin care te poţi apropia de Tatăl Ceresc este Fiul Său preaiubit, Domnul Iisus Hristos! Cu alte cuvinte, se poate intra pe Calea Mântuirii, NUMAI PRIN CEEA CE A FĂCUT DOMNUL IISUS HRISTOS LA CRUCE, NICIDECUM prin ceea ce faci tu. Domnul Iisus Hristos A FĂCUT TOT CEEA CE TREBUIE pentru ca să-ţi deschidă Calea către Dumnezeu.
Tu doar trebuie SĂ CREZI ÎN CEEA CE A FĂCUT EL PENTRU TINE, SĂ TE SUPUI, SĂ ASCULŢI ŞI SĂ PUI ÎN PRACTICĂ CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. Asta este tot ce ţi se cere. Supunere şi acceptare a voii lui Dumnezeu în viaţa ta. Să te întorci cu adevărat la Dumnezeu, adică să-ţi iei crucea în spate şi să-L urmezi cu adevărat pe Domnul nostru Iisus Hristos.
Pentru că NU poţi fi mântuit PRIN FAPTELE TALE BUNE ci NUMAI PRIN ÎNDURAREA ŞI HARUL LUI DUMNEZEU. Evident, credinţa fără fapte este moartă, dar Dumnezeu NU POATE PRIMI faptele bune şi milosteniile tale, dacă nu te întorci CU ADEVĂRAT la El.

Mulţi oameni donează bani, Bisericii şi construiesc locaşe de închinăciune, azile de bătrâni şi orfelinate, iar apoi continuă să trăiască în preacurvie, minciună, idolatrie, beţie, înjurături, clevetiri, hoţie şi alte păcate îngrozitoare. Dar ei spun cam aşa: „Am dat bani, am făcut o grămadă de fapte bune, deci, chiar dacă îmi mai permit câte o femeie în patul meu extraconjugal, chiar dacă mai trag câte o înjurătură scârboasă, chiar dacă rămân robul alcoolului şi al ţigării, Dumnezeu TREBUIE să mă ierte de păcate, ţinând cont cât am cheltuit şi câte miliarde am donat!” Această mentalitate a omului FĂRĂ Dumnezeu, are la bază principiul nebiblic „serviciu contra serviciu”… Dar oamenii „UITĂ” că Dumnezeu nu este un om de afaceri cu care putem să ne târguim mântuirea. Mântuirea NU se poate cumpăra cu bani şi nici cu faptele noastre bune!!! Şi nici cu „Indulgenţe”, cum procedau oamenii în secolul al XVI-lea, pe vremea marelui reformator Martin Luther. Întoarce-te cu adevărat la Domnul şi abia după aceea poţi să faci fapte bune izvorâte dintr-o inimă curăţită şi sfinţită de sângele Domnului Iisus Hristos!

Trebuie să existe un punct de cotitură în viaţa ta, un moment de răscruce,
în care să spui „AJUNGE! Nu mai pot şi nu mai vreau să trăiesc aşa cum am trăit până acum! Nu mai vreau să-L dezgust pe Dumnezeu cu „faptele mele bune”, cu evlavia şi religiozitatea mea!!! Nu mai vreau să trăiesc în formalism religios care nu-mi foloseşte la nimic!!! ASTĂZI, TE PRIMESC, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, ca Domn şi Mântuitor al sufletului meu, dar nu în felul acestei lumi, pentru că doresc să păşesc pe Calea Mântuirii, pregătită de Tine şi să mă apropii cu o inimă curată de Dumnezeu Tatăl. Cred din toată inima că NUMAI TU poţi să mă sfinţeşti şi să mă aşezi într-o stare de neprihănire pe care o doresc cu toată fiinţa mea! Cred că numai prin ceea ce ai făcut Tu la Cruce, pot fi mântuit. Cred că până astăzi, faptele mele bune şi milosteniile mele au fost o haină mânjită şi o cârpă murdară înaintea lui Dumnezeu. Şi cred că nicidecum nu pot fi iertat de păcate prin faptele mele bune, evlavia şi religiozitatea mea, ci NUMAI PRIN CREDINŢA SINCERĂ ÎN CEEA CE AI FĂCUT TU LA CRUCE PENTRU MINE!!! Te voi urma în umilinţă şi smerenie toată viaţa mea, iar dacă se va mai întâmpla să mai păcătuiesc fără voia mea, VOI APELA CU ÎNCREDERE LA TINE, DOAMNE IISUSE HRISTOASE pentru că Tu ești SINGURUL MIJLOCITOR între mine și Dumnezeu Tatăl meu Ceresc, Tu ești Marele meu Preot, Păstorul și Episcopul sufletului meu!”

În al treilea rând, trebuie să mai înţelegi încă un lucru esenţial.
Astăzi, oamenii se salută cu „HRISTOS A ÎNVIAT!” iar ceilalţi răspund cu „Adevărat, a înviat!” De multe ori, aceste cuvinte sunt nişte simple formule de politeţe care îndeplinesc funcţia clasicelor „Bună ziua!” şi „Bună seara!”. Există oameni care spun „HRISTOS A ÎNVIAT!” în timp ce stau cu paharul de băutură în mână, adevăratul lor „dumnezeu”. Nu credeţi că este o bătaie de joc la adresa lui Dumnezeu să ciocneşti un pahar de vodcă cu cineva şi în acest timp să spui „Hai, să trăieşti! Hristos a înviat!”?!? Vi se pare un lucru după voia Domnului?!? Aşa Îl onorăm şi-L glorificăm pe Domnul Iisus Hristos în viaţa noastră? Aşa dovedim că ne-am întors cu adevărat la Dumnezeu? Hai să ne cercetăm inimile înaintea lui Dumnezeu! Sunteți de acord cu mine?

În încheiere, un aspect extrem de important. Nu este suficient să crezi că Hristos a înviat. Pentru mulţi oameni, Hristos a înviat şi cu asta basta…
e o chestiune de domeniul trecutului şi s-a terminat cu „povestea” asta.
Dar Hristos nu numai că a înviat, dar EL ESTE VIU ÎN VECII VECILOR ŞI STĂ LA DREAPTA TATĂLUI CERESC!!! Dacă nu crezi acest lucru, DEGEABA te numeşti creştin, DEGEABA mergi în vreo Biserică de 2 ori pe an, de Paşte şi de Crăciun! Credinţa adevărată este PESTE LOGICA OMENEASCĂ, PESTE RAŢIUNEA NOASTRĂ şi reprezintă un act prin care acceptăm anumite adevăruri care NU POT FI DOVEDITE ŞTIINŢIFIC!

Ori eşti sincer şi te declari ATEU, ori înţelegi ce înseamnă CREDINŢA care te poate duce cu siguranţă spre mântuire! Cel mai oribil lucru este ca fiind ateu să te declari „creștin” pentru a câștiga voturi ca politician sau pentru a fi bine văzut de cei din jurul tău. Dacă îndrăznești să faci acest lucru, vei atrage asupra ta dezgustul tuturor oamenilor și mânia lui Dumnezeu care te va pedepsi chiar dacă tu nu crezi că există. Mai bine un ateu sincer care într-o zi ar putea avea șansa să cadă umilit în genunchi și să înceapă să creadă cu toată ființa lui în Domnul, decât un ateu mincinos și prefăcut care zice că e „creștin” dar nu se va întoarce niciodată la Dumnezeu și va fi definitiv pierdut pentru vecii vecilor.

CREDINŢA ADEVĂRATĂ nu are o denumire (ortodoxă, catolică, baptistă, luterană, etc) ci este acea credinţă care transformă omul (metamorfeo) într-o făptură nouă şi care schimbă radical mentalitatea omului (metanoia) şi modul său de a trăi pe acest pământ.

HRISTOS A ÎNVIAT ŞI ESTE VIU ÎN VECII VECILOR! AMIN.

Fii binecuvântat, împreună cu cei dragi ai tăi şi primeşte-L AZI pe Domnul!
Îți doresc un Paște fericit și plin de pace de la Dumnezeu Tatăl Ceresc!

HRISTOS A INVIAT SI MORMANTUL LUI E GOL!

FELICITARE HRISTOS A INVIAT!

„Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

ROMÂNII SE BAT CU PUMNUL ÎN PIEPT CĂ SUNT „CREŞTINI DE 2000 DE ANI” DAR NU CUNOSC CUVÂNTUL SFÂNT AL LUI DUMNEZEU
ŞI HABAR N-AU CE ÎNSEAMNĂ CREDINŢA CREŞTINĂ BIBLICĂ
:

SCOALĂ-TE ACUM DIN MORŢI ŞI HRISTOS TE VA LUMINA ! FII SIGUR CĂ NU TE POATE LUMINA ACEASTĂ LUMÂNARE PE CARE O VEZI PÂLPÂIND MAI JOS, CI NUMAI DOMNUL TE POATE LUMINA !

NU O LUMÂNARE CI NUMAI HRISTOS TE POATE LUMINA!

PRIVEŞTE ACEST VIDEOCLIP ŞI VEI VEDEA
CE A FĂCUT DUMNEZEU
PENTRU MINE ŞI PENTRU TINE…

https://www.tomisthecat.ro/floriile-intrarea-domnului-iisus-hristos-in-ierusalim/

“El, măcar că avea chipul lui Dumnezeu,
totuşi n-a crezut ca un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu, ci S-a dezbrăcat pe Sine Însuşi şi a luat un chip de rob, făcându-Se asemenea oamenilor.
La înfăţişare a fost găsit ca un om, S-a smerit
şi S-a făcut ascultător până la moarte şi încă moarte de cruce. De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume pentru ca în Numele lui Iisus să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ
şi orice limbă să mărturisească spre slava lui Dumnezeu Tatăl că Iisus Hristos este Domnul.”

(Filipeni 2:6-11 – Biblia Cornilescu)

“Care, Dumnezeu fiind în chip, n-a socotit o ştirbire
a fi El întocmai cu Dumnezeu, ci S-a deşertat pe Sine, chip de rob luând, făcându-Se asemenea oamenilor
şi la înfăţişare aflându-Se ca un om, S-a smerit pe Sine, ascultător făcându-Se până la moarte şi încă moarte pe cruce. Pentru aceea, şi Dumnezeu L-a preaînălţat
şi I-a dăruit Lui nume, care este mai presus de orice nume. Ca întru numele lui Iisus tot genunchiul să se plece, al celor cereşti şi al celor pământeşti şi al celor
de dedesubt. Şi să mărturisească toată limba că Domn este Iisus Hristos, întru slava lui Dumnezeu-Tatăl.”

(Filipeni 2:6-11 – Biblia Ortodoxă)

HRISTOS A ÎNVIAT! DAR MAI MULT DECÂT ATÂT, EL ESTE VIU ACUM ŞI ÎN VECII VECILOR!

16 thoughts on “HRISTOS A ÎNVIAT ŞI ESTE VIU ÎN VECII VECILOR!”

 • Mulţumesc, Tom. Am citit totul cu mare atenţie şi am descoperit ceva ce încă nu-mi dădusem seama şi anume: nu poţi ajunge la Dumnezeu decât dacă ai CREDINŢĂ
  în tot ce a făcut Iisus pentru noi.

  PAŞTE FERICIT ALĂTURI DE FAMILIA TA DRAGĂ!

  • Mulţumim, Tom, pentru tot ce faci, eu îţi doresc sănătate, să te bucuri de viaţă, darul nostru sfânt şi să ne înveţi să nu ne pierdem CREDINŢA doar prin ea sufletele noastre rămân veşnic vii şi curate.

   • Îţi mulţumesc şi eu, dragă Adina, că ai avut bunătatea să vizitezi blogul meu şi te mai aştept cu drag. Nu uita că întotdeauna eşti binevenită.
    Mii de scuze şi te rog să mă ierţi că îţi răspund cu întârziere atât de mare, sper să nu fii supărată pe mine şi să mă înţelegi.
    Fii binecuvântată împreună cu toţi cei dragi ai tăi!

    Te invit cu drag să asculţi on-line fiecare capitol al unei cărţi excepţionale scrisă de marele apologet C.S. LEWIS. Click pe acest link:

    https://www.tomisthecat.ro/crestinism-pur-si-simplu-c-s-lewis/

  • Mulţumim lui Dumnezeu, dragă Maria, pentru Cuvântul Său Cel Sfânt pe care ni l-a dăruit pentru a putea înţelege care este voia Sa şi cum putem intra şi noi pe Calea Mântuirii.

   Există DOUĂ TIPURI DE RELIGII:

   1) Religia faptelor – care ne învaţă că putem ajunge la mântuire PRIN CEEA CE FACEM NOI (fapte bune, milostenii, pomeni, acatiste, metanii, puparea moaştelor, indulgenţe, etc)

   2) Religia harului – care ne învaţă că putem ajunge să fim mântuiţi PRIN CREDINŢA ÎN CEEA CE A FĂCUT DOMNUL IISUS HRISTOS LA CRUCE PENTRU NOI !

   Faptele noastre bune nu au nicio valoare înaintea lui Dumnezeu Tatăl şi nu pot fi acceptate ca o jertfă cu o mireasmă plăcută, decât DUPĂ ce ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu şi DUPĂ ce decidem să-L acceptăm pe Hristos ca DOMN ŞI MÂNTUITOR personal. Abia DUPĂ ce ne întoarcem la Domnul cu adevărat, faptele noastre încep să fie plăcute lui Dumnezeu. Altfel… faptele noastre bune nu sunt decât o cârpă murdară (o haină mânjită) înaintea lui Dumnezeu. Aşa spune Biblia!

   Pe de altă parte, credința fără fapte este moartă dar faptele bune n-au nicio valoare decât după ce ne întoarcem cu adevărat la Domnul.

   Şi ţie îţi doresc UN PAŞTE FERICIT alături de cei dragi!
   Fii binecuvântată, Maria!

 • E foarte corect ce spui dar eu aş mai intercala un gând. Nu ne putem apropia de Dumnezeu cu faptele noastre bune pentru că pe lângă ele, avem şi multe fapte rele, adică PĂCATE… Înainte de a crede în lucrarea Lui de la GOLGOTA trebuie să ne recunoaştem păcătoşi, adică să ne pară rău de păcatele făcute şi să ne declarăm incapabili de a scăpa de ele prin noi înşine. Asta este POCĂINŢA!

  POCĂINŢA este punerea diagnosticului iar CREDINŢA este aplicarea singurului tratament eficace… Asta aduce vindecarea de boală (vindecarea de PĂCAT) şi te face cu adevărat CREŞTIN!!!

  Tot ce am spus aici nu este rodul imaginaţiei mele ci AŞA SPUNE BIBLIA – CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU

  HRISTOS ESTE VIU ŞI ESTE SINGURUL MIJLOCITOR ÎNTRE NOI ŞI DUMNEZEU!!!

  • Domnule Wagner, sunt perfect de acord cu ce ai scris mai sus şi suntem pe aceeaşi lungime de undă. Mii de scuze că îţi răspund abia acum (a trecut un an de zile) dar mai bine mai târziu decât niciodată… Probabil că am citit commentul atunci când l-ai postat, dar apoi am uitat şi n-am mai revenit.
   Acum cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului, am mai efectuat câteva rectificări la această pagină web şi am văzut din nou comentariul de mai sus pe care ţi l-am aprobat în ziua de 2 aprilie 2010.

   Îţi doresc UN PAŞTE FERICIT!

 • As îndrăzni să te întreb ca să ştiu şi eu : care sunt de fapt păcatele noastre?
  Sau mai bine zis, CARE SUNT PĂCATELE MELE?!?

  Îţi spun eu cu toată sinceritatea mea care sunt:

  1) Bârfesc pe cineva datorită unor nemulţumiri, simt nevoia să le împărtăşesc cuiva ca să pot să mă eliberez de stress, de supărare. N-aş vrea să fac asta, dar nu le pot ţine în mine la nesfârşit fără să-mi provoc rău.

  2) Iubesc un bărbat, fără să am însă şi relaţii sexuale, asta se întâmplă foarte rar deoarece suntem prea departe unul de altul.

  3) Când mă supăr, mai înjur.

  În rest, nu ştiu dacă păcătuiesc, nu mă interesează situaţia materială a vreunei persoane, nu judec o persoană, o iau aşa cum este ea, iert multe lucruri, le dau uitării, nu-mi împovărez sufletul cu ură, ranchiună, răzbunare sau altele, nu există aşa ceva în sufletul meu. Mă gândesc poate este păcat ca mă uit la TV sau navighez pe calculator?!? Merg la Biserică aproape în fiecare Duminică, aprind candela, mă rog mereu şi acasă pentru iertarea păcatelor mele, pentru spor în casă, pentru sănătatea familiei mele şi mereu spun şi pentru ”PACE ÎN LUME”. Nu ştiu dacă aş fi în stare să fac rău cuiva, deşi poate că de multe ori faci rău atunci când vrei să fie bine. Te întrebi atunci, UNDE AM GREŞIT?!?

  Mă simt cu inima împăcată că am sufletul curat, mă simt vinovată atunci când poate fără voia mea supăr pe cineva şi mă căiesc, îmi cer iertare chiar.

  CE OMIT EU DIN PĂCATE???

  • Miss M.M,

   Mai jos, Fratele Valentin ţi-a dat un răspuns sintetic la întrebarea ta.

   Ce părere ai despre ce ţi-a scris Fratele Valentin?!? Cum ţi se pare de exemplu, ideea de a ne întoarce cu toţii către Biblie??? Tu ai înţeles ce înseamnă NAŞTEREA DIN NOU?!? Ştii că dacă nu ne naştem din nou (prin lucrarea făcută de Fiul pentru noi) ESTE IMPOSIBIL să fim iertaţi de păcate, să fim mântuiţi şi să ajungem în Împărăţia lui Dumnezeu? Ştii că fără naşterea din nou (vezi Ioan 3:3-7) degeaba ne numim creştini?!? Ştii că fără naşterea din nou, nici măcar faptele noastre bune nu ne vor salva de osânda veşnică?

  • „CE OMIT EU DIN PĂCATE???”

   @ Miss M.M

   Apreciez foarte mult că ți-ai deschis sufletul față de mine și ai fost foarte sinceră. Sinceritatea este o condiție foarte importantă în procesul întoarcerii unui om la Dumnezeu din căile sale rătăcite pe care am umblat fiecare dintre noi până la un moment dat în viață. Eu voi fi la fel de sincer cu tine și-ți voi spune câteva lucruri cu toată răspunderea pe care o am în calitatea mea de umil slujitor al Domnului. Te rog mult SĂ PRIMEȘTI CU INIMA DESCHISĂ tot ce îți voi spune, nu lua de la mine, ci ia din partea lui Dumnezeu și vei avea un mare câștig în procesul mântuirii sufletului tău.

   „Iubesc un bărbat, fără să am însă şi relaţii sexuale, asta se întâmplă foarte rar deoarece SUNTEM PREA DEPARTE unul de altul”

   Păi… din câte înțeleg eu de la tine, singurul motiv care vă oprește să faceți sex este DISTANȚA FOARTE MARE dar eu mă așteptam ca motivul să fie cu totul altul. De exemplu, mă așteptam să-mi scrii că motivul pentru care ai decis să nu mai faceți sex este că NU SUNTEȚI CĂSĂTORIȚI și că ai înțeles din Cuvântul Domnului că a avea relații intime fără să fii căsătorit se numește CURVIE sau PREACURVIE (depinde de contextul în care vă aflați amândoi). Vezi, scumpa mea, ce înseamnă să nu fii un om NĂSCUT DIN NOU? (vezi Ioan 3:7). Vezi ce înseamnă când încă nu L-ai primit cu adevărat pe Domnul nostru Iisus Hristos chiar dacă tu spui că L-ai primit?!? Un om care s-a întors în mod real la Dumnezeu și care a înțeles litera și spiritul Evangheliei, se abține de la relații intime cu altă persoană dar NU DIN CAUZA DISTANȚEI ci din cauza PĂCATULUI FOARTE GRAV care poate fi comis în cadrul extramarital (relațiile sexuale ÎN AFARA CĂSĂTORIEI INSTITUITE DE DOMNUL sunt păcate foarte mari pe care Dumnezeu le pedepsește cu asprime).

   Îmi spui că „asta se întâmplă foarte rar”…

   Te rog să privești lucrurile CALITATIV, nu cantitativ, adică să înțelegi că nu frecvența comiterii unui păcat este problema ci însăși comiterea păcatului. Interesul meu înaintea Domnului nu este să fac cât mai rar un păcat ci SĂ RENUNȚ COMPLET LA PĂCAT, să abandonez definitiv starea de păcat și să încep să trăiesc o viață curată, în neprihănire și sfințenie. Asta înseamnă să fii creștin adevărat adică URMAȘ AL LUI HRISTOS deci nu e suficient să fim doar niște buni teoreticieni ci trebuie să punem în aplicare și să împlinim voia și Cuvântul lui Dumnezeu. Altfel, DEGEABA NE NUMIM CREȘTINI adică degeaba spunem că și noi credem în Domnul Iisus Hristos, și noi suntem creștini, și noi mergem la Biserică și aprindem candela, etc.

   Dacă nu ne schimbăm complet gândirea / mentalitatea, înseamnă că n-am înțeles NIMIC și continuăm să trăim fără Hristos, departe de Dumnezeu. Asta este POCĂINȚA (în limba greacă se numește METANOIA adică schimbarea minții, gândirii, mentalității). Fără o pocăință reală, nu putem ajunge la NAȘTEREA DIN NOU, nu poate avea loc în noi lucrarea dumnezeiască a Duhului Sfânt care vrea să ne regenereze, să ne transforme profund inimile și viețile după voia cea sfântă a lui Dumnezeu.

   Biblia nu-ți cere să aprinzi candele sau lumânări ci îți cere SĂ-ȚI APRINZI INIMA PENTRU DUMNEZEU! Candela ta aprinsă trebuie să fie doar O INIMĂ CURATĂ CARE ARDE PENTRU DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS și nimic altceva! Nimic întinat nu va intra în Împărăția lui Dumnezeu! Tradițiile, datinile, ritualurile, obiceiurile religioase NU TE DUC ÎN RAI dar ascultarea de Hristos și supunerea necondiționată față de Dumnezeu TE DUC ÎN RAI! Asta face diferența și aici ai de făcut o alegere care poate să-ți salveze sufletul: tradiția omenească sau CUVÂNTUL DOMNULUI?!? Trebuie să te hotărăști și să alegi… Ce spun oamenii? sau ce spune Dumnezeu? Ce e mai important pentru tine?!?

   Ar mai fi multe de spus, din nefericire sunt obligat să mă opresc aici din cauza unei situații foarte grele în care mă aflu (nu intru în detalii).

   Aștept să-mi răspunzi și doresc să continuăm dialogul, NU-L LĂSA PE DIAVOLUL și continuă să iei legătura cu mine, cere lui Dumnezeu voință și putere ca să te întorci cu adevărat la El, să treci printr-un proces de METANOIA si METAMORFEO, să te naști din nou și să pășești pe Calea Sfântă a Mântuirii.

   Îți doresc un Paște binecuvântat și fericit, să te bucuri cu toată inima de Învierea Domnului împreună cu cei dragi!

 • Cel mai mare păcat este să nu crezi în ce spune Cuvântul lui Dumnezeu – Biblia, de aici vin toate celelalte… Noi nu putem intra în CER fără naştere din nou prin acceptarea lucrării făcute de Fiul pentru noi şi nu suntem creştini pentru că aparţinem unui popor care se numeste creştin dar nu ştie să deosebească Crăciunul de Paşte! Întoarceţi-vă la Biblie şi Domnul Iisus să vă dea iertarea de păcate!!!

  • Paul, mulţumim din toată inima lui Dumnezeu Tatăl Ceresc, pentru că a îngăduit să trăim şi să ne bucurăm şi astăzi de Sărbătoarea Învierii Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

   Articolul „HRISTOS A ÎNVIAT ŞI ESTE VIU ÎN VECII VECILOR” este scris şi publicat de mine acum 2 ani, chiar cu ocazia Sfintei Sărbători a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Cu toate acestea, deşi au trecut 2 ani, totuşi acest articol încă mai este citit… De exemplu, săptămâna trecută a atins cota de 1325 views (vizualizări, accesări, vizite) iar astăzi (până la această oră) a atins 738 vizualizări. De aceea, se cuvine să-I mulţumesc din toată inima bunului Dumnezeu care merită toată cinstea, onoarea, gloria şi mărirea pentru că binecuvântează acest blog şi mă ajută să merg mai departe…

   Fie ca bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos să fie peste tine şi familia ta! Fii binecuvântat!

   Îţi doresc în continuare UN PAŞTE FERICIT! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:
Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!