previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CERERE TIP A PĂRINTELUI CĂTRE ȘCOALĂ SAU LICEU ÎMPOTRIVA EXPUNERII COPILULUI LA IDEOLOGIA DE GEN

CERERE TIP PARINTE CATRE SCOALA SAU LICEU IMPOTRIVA EXPUNERII COPILULUI LA IDEOLOGIA DE GEN

Ai un băiat sau o fată care studiază la școala generală sau liceu? Având mai puțin de 18 ani este O PERSOANĂ VULNERABILĂ pe plan spiritual și emoțional iar tu ca părinte (tată sau mamă) AI DREPTUL să-ți aperi și să-ți protejezi copilul ca să nu fie expus la ideologia de gen.

TU DECIZI ce fel de educație îi acorzi fiului sau fiicei tale pentru că este un drept pe care ți-l acordă Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, Primul Protocol Adițional la Convenția de la Paris pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale, Noul Cod Civil și Constituția României, așa cum poți să vezi mai jos. De aceea, acum ai la dispoziție un formular tip și posibilitatea de a depune o Cerere înregistrată oficial la unitatea de învățământ în care studiază copilul tău ca să poți să-i tragi la răspundere JURIDIC dacă ei vor îndrăzni să recurgă la SPĂLAREA CREIERULUI COPILULUI TĂU PRIN IDEOLOGIA DE GEN

CERERE TIP A PARINTELUI CATRE SCOALA SAU LICEU IMPOTRIVA EXPUNERII COPILULUI LA IDEOLOGIA DE GEN

INTRĂ PE ACEST LINK ȘI DESCARCĂ CEREREA TIP PE CARE ORICE PĂRINTE POATE SĂ O DEPUNĂ LA SECRETARIATUL ORICĂREI ȘCOLI SAU ORICĂRUI LICEU DIN ROMÂNIA PENTRU A CERE OFICIAL PROTECȚIA COPILULUI SĂU ÎMPOTRIVA EXPUNERII ABUZIVE LA IDEOLOGIA DE GEN!

MARE ATENȚIE!
Nu uita să ceri neapărat secretarei școlii sau liceului să-ți pună ștampila cu numărul de înregistrare pe cererea depusă de tine în două exemplare (un exemplar rămâne la ei și încă un exemplar ȘTAMPILAT ȘI ÎNREGISTRAT DE EI CU NUMĂR DE ÎNREGISTRARE rămâne la tine) ca nu cumva să zică ulterior că “n-au primit” niciodată nicio cerere de la tine (sunt în stare de orice și e bine să-ți iei această măsură de precauție mai ales că trăim în Țara lui Papură Vodă)

Articolul 14 alineatul 3 (Preambul/Titlul II/Libertățile/Dreptul la Educație) din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene – click pe linkul de mai jos:
DREPTUL PĂRINȚILOR de a asigura educarea și instruirea copiilor lor, POTRIVIT PROPRIILOR CONVINGERI RELIGIOASE, filozofice și pedagogice

Articolul 2 din Primul Protocol Adițional la Convenția pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale, încheiat la Paris la 20 martie 1952 – click pe linkul de mai jos:
Statul, în exercitarea funcțiilor pe care și le va asuma în domeniul educației și al învățământului, va respecta DREPTUL PĂRINȚILOR DE A ASIGURA ACEASTĂ EDUCAȚIE și acest învățământ CONFORM CONVINGERILOR LOR RELIGIOASE și filozofice.

Articolul 487 Noul Cod Civil – click pe linkul de mai jos:
PĂRINȚII AU DREPTUL ȘI ÎNDATORIREA DE A CREȘTE COPILUL, ÎNGRIJIND DE sănătatea şi dezvoltarea lui fizică, psihică şi intelectuală, de EDUCAȚIA, ÎNVĂȚĂTURA ȘI PREGĂTIREA PROFESIONALĂ a acestuia, POTRIVIT PROPRIILOR LOR CONVINGERI, însuşirilor şi nevoilor copilului; ei sunt datori să dea copilului orientarea şi sfaturile necesare exercitării corespunzătoare a drepturilor pe care legea le recunoaşte acestuia.

Articolul 48 alineatul 1 Constituția României – click pe linkul de mai jos:
Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe DREPTUL ȘI ÎNDATORIREA PĂRINȚILOR DE A ASIGURA CREȘTEREA, EDUCAȚIA ȘI INSTRUIREA COPIILOR.

CITEȘTE UN ARTICOL PE CARE AR TREBUI SĂ-L CITEASCĂ TOȚI PĂRINȚII CARE DORESC SĂ-ȘI PROTEJEZE COPIII DE AȘA ZISA “EDUCAȚIE SEXUALĂ” ATEISTĂ PRIN CARE VOR SĂ ABUZEZE COPIII DIN ȘCOLI ȘI LICEE CU IDEOLOGIA DE GEN ADUSĂ DIN AFARA ROMÂNIEI

CITEȘTE UN ARTICOL EXCELENT DESPRE DREPTURILE ŞI RESPONSABILITATEA PĂRINŢILOR ÎN CEEA CE PRIVEŞTE EDUCAŢIA COPIILOR. LUPTĂ PENTRU COPILUL TĂU!

CE FEL DE OAMENI FORMEAZA EDUCATIA CRESTINA SI EDUCATIA SEXUALA SECULARISTA?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!