PARIUL LUI PASCAL
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE - GEORGE ORWELL
previous arrow
next arrow
Slider

ALIANȚA EVANGHELICĂ DIN ROMÂNIA CONSTATĂ CĂ PARLAMENTARII TERGIVERSEAZĂ APROBAREA REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CĂSĂTORIEI CA FIIND UNIUNEA ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE

ALIANȚA EVANGHELICĂ DIN ROMÂNIA CONSTATĂ CĂ PARLAMENTARII TERGIVERSEAZĂ APROBAREA REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CĂSĂTORIEI CA FIIND UNIUNEA ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE

(foto: MEDIAFAX)

COMUNICAT
Nr.5/05.04.2017

Alianța Evanghelică din România a luat act de faptul că în spațiul public a apărut Protocolul dintre Coaliția pentru Familie și unele partide parlamentare, prin care opiniei publice din România, i se aducea la cunoștință faptul că în luna aprilie 2017 se va organiza un Referendum cu scopul modificării Art. 48 din Constituție, ce definește familia.

Pentru creștinii evanghelici, semnarea acestui Protocol reprezenta un angajament ferm
al partidelor parlamentare în a susține în plan legislativ definirea familiei,
așa cum a instituit-o Dumnezeu, ca fiind unirea dintre un bărbat și o femeie.

Alianța Evanghelică din România constată cu surprindere că în Parlamentul României
se tergiversează nepermis de mult legea privind organizarea Referendumului.

Mai mult, luările de poziție ale unor membri ai Parlamentului în susținerea familiei tradiționale, au fost dur atacate de președintele celui mai mare partid politic din România.

Această atitudine ridică multe semne de întrebare asupra sincerității declarațiilor de până acum.

În consecință, Alianța Evanghelică din România îi îndeamnă pe membrii Cultului Creștin Baptist, Bisericii Creștine după Evanghelie din România și Cultului Creștin Penticostal,
să persevereze în post și rugăciune, pentru sensibilizarea parlamentarilor ce îi reprezintă, astfel încât Legea Referendumului să fie adoptată în Parlament.

Președinte
Viorel IUGA

Secretar General
Virgil ACHIHAI

Vicepreședinte
Ioan MOLDOVAN

SURSA:

https://aliantaevanghelica.wordpress.com/2017/04/05/alianta-evanghelica-din-romania-constata-ca-parlamentarii-tergiverseaza-aprobarea-referendumului-pentru-definirea-casatoriei-ca-fiind-uniunea-intre-un-barbat-si-o-femeie/

ALIANȚA EVANGHELICĂ DIN ROMÂNIA CONSTATĂ CĂ PARLAMENTARII TERGIVERSEAZĂ APROBAREA REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CĂSĂTORIEI CA FIIND UNIUNEA ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE

3 thoughts on “ALIANȚA EVANGHELICĂ DIN ROMÂNIA CONSTATĂ CĂ PARLAMENTARII TERGIVERSEAZĂ APROBAREA REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CĂSĂTORIEI CA FIIND UNIUNEA ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE”

  • Este clar că parlamentarii n-au nici cea mai mică intenție de a aproba declanșarea referendumului, încercând cumva să-l facă uitat și asta din cauza liderilor politici,
    în special, Liviu Dragnea, liderul PSD. O manifestație puternică în stradă i-ar putea trezi dar să mobilizezi mii de oameni iarăși nu e ușor, mai ales că majoritatea sunt ortodocși și ascultă ordinele de la patriarhie. Dar o minune niciodată nu poate fi exclusă.

    • Relu, singura opțiune eficientă pentru ca demersurile Coaliției pentru Familie să aibă impact puternic în România, ar fi ca această alianță să se transforme urgent în PARTID POLITIC care să-i reprezinte cum se cuvine pe cei 3 milioane de români (printre care nu sunt numai creștini ci și atei!!!) care au votat inițiativa civică privind revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituție (definirea CLARĂ a familiei și căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE). Acest lucru se justifică pentru că NU SE POATE AVEA ÎNCREDERE în actualele partide politice parlamentare care au promis una dar fac exact invers. Chiar dacă există și oameni credincioși sinceri și foarte bine intenționați în aceste partide politice parlamentare, ei nu pot face mare lucru, sunt ignorați chiar de colegii lor de partid care urmează directivele impuse de conducerea de partid, de Uniunea Europeană Ateistă sau de SUA (Statele Unite Ateiste).

      Îmi pare foarte rău că domnii de la Coaliția pentru Familie nu s-au mișcat mai rapid. Puteau să se transforme într-un partid politic și aveau timp să-și pună la punct o platformă program cu mult înaintea alegerilor parlamentare din decembrie 2016 iar astăzi puteau fi un factor important pe scena politică, imposibil de ignorat de celelalte partide, pentru că peste 3 milioane de voturi nu sunt deloc de neglijat în opinia mea. România se ateizează din ce în ce mai mult, generația tânără se îndepărtează de principiile și valorile morale fundamentale creștine și dacă cei de la Coaliția pentru Familie nu vor acționa cu deteminare, fără ezitări și fără bâlbâieli, se va alege praful de țara asta, în special de viitorul ei, aici fiind vorba de soarta copiilor și nepoților noștri. Dumnezeu să se îndure de România!

    • Cineva trebuie să-i deranjeze zilnic pe parlamentarii noștri cu această constatare, că toți românii doresc să se fixeze un referendum național prin care să se vadă dorința națiunii noastre. Eu, unul, sunt sigur că parlamentarii știu ce vrea poporul și se tem de reacția națiunilor ce conduc comunitatea europeană. Liderii europeni s-au bucurat când Papa de la Roma și-a cerut de curând scuze homosexualilor pentru faptul că Biserica Catolică i-a condamnat pe aceștia în trecutul istoric european. Oricum, parlamentarii români ar avea o justificare în definirea corectă a căsătoriei, în urma acestui referendum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:
Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!